Tomb Raider: Underworld: Friss kép duó

2008. június 21.
3.3461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Lara Croft kisasszony már túl van az életveszélyen, állapota stabil.

Korábban a klinikai halál tüneteit mutatta, a végleges elmúlás fenyegette, de valahogy mégis túlélte, talpra állt és felépült. A sorozat korábbi hanyatlásának mélypontja a The Angel Of Darkness volt, sokan úgy vélték, onnan már nincs tovább és mégis volt. A 2006-ban megjelent Tomb Raider: Legend új reményt adott a rajongóknak, hiszen Lara visszatérése nagyon impozánsra sikeredett.

A Tomb Raider: Legends után lehetett érezni, hogy nem állnak meg a fejlesztők, meglelték újra a helyes utat, a sorozatot folytatni kell. Így is lett, hiszen már a szintén ígéretes Tomb Raider: Underworld-ön szorgoskodnak a Crystal Dynamics (Pandemonium, Project: Snowblind) fejlesztői. Az Eidos hitt bennük, hitt abban, hogy vissza lehet még hozni a totális bukásból, a megszégyenülésből, a halálból. A Tomb Raider: Legends epizód nagy szerepet játszott a feltámadásban, hiszen ha az is elbukott volna, aligha beszélgetnénk itt most a folytatásról.

De nem így lett, a kritikusok kellemes fogadtatásban részesítették, erős osztályzatokkal ajándékozták, ezért érkezik az újabb felvonás. Korábban bemutattunk néhány screenshot-ot az Underworld-ből, ám azóta nem igazán volt miről írni. Most sem az információs láda nyílt ki, csupán érkezett két újabb remek fotó a játékról, melyet illő Nektek bemutatni. Az Eidos nem rég megerősítette, hogy a Tomb Raider: Underworld kint lesz az E3 Media & Business Summit-on, bizonyára nem csak újabb látnivalókkal, de információkkal is gazdagodhatunk majd. Addig lessétek meg ezeket.


Tomb Raider: Underworld: Friss kép duó - 2. kép


Tomb Raider: Underworld: Friss kép duó - 3. kép

2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 25 napja

Felizgultam erre a két képre szívesen megszopogtanám lara szép kis lábujjait

válasz erre

Vendég

13 éve, 25 napja

mit mondjak?

válasz erre
Tomb Raider: Underworld
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja