Tomb Raider Underworld: Érkezik a Trophy patch

2009. február 14.
1.9921
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Eidos community menedzsere, Keir Edmonds bedobta a köztudatba, érkezik a Trophy tapasz, a nem rég megjelent Tomb Raider Underworld-höz.

Amíg nem voltak trófeák a Sony rendszerén, csak kevesen hiányolták, amióta viszont vannak, minden játékban alapkövetelmény. A Crystal Dynamics fejlesztői rengeteg kérést kaptak utólag, mi szerint a játékosok Trophy támogatást követelnek, ők pedig engedve a nagy nyomásnak, hamarosan patch formájában implementálják azt.

"Nagyon sok kérést kaptunk a Trophy támogatással kapcsolatban a PlayStation 3 számára. A srácok a Crystal-nál már régóta arra törekednek, hogy megvalósítsák azt, mert valóban szeretnék beépíteni a játékba.

A jó hírem az, hogy már készül a kiegészítő tapasz, amelynek segítségével elérhetővé válik majd a trófea támogatás..." - nyilatkozta Keir Edmonds.

Sajnos megjelenési dátum még nincs, hamarosan viszont érkezésének idejére is fény derülhet. Ha befut a dátum, visszatérünk rá egy kanyarig, addig is nyugtasson mindenkit a tudat, készül, jön, lesz.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja