Tomb Raider: Underworld: Először mozgásban

2008. augusztus 16.
3.2681
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az EIDOS és a Crystal Dynamics közös játéka, a Tomb Raider: Underworld most először mutatkozik meg mozgókép formájában, korábban csak állóképeken volt alkalmunk megcsodálni Lara legújabb kalandjait.

A Tomb Raider: Legend-el visszakapták a reményt a sorozat rajongói, hiszen mint azzal nagyon is tisztában vagyunk, a patinás cím elindult a lejtőn lefelé és talán már a legmélyebb pontot is sikerült megjárnia a Tomb Raider: Angel Of Darkness-el.

Sokan húztak már képzeletben pár centi földet a korábban oly népszerű sorozatra, de mégis volt ereje feltámadni hamvaiból és sikeresen elérte azt, hogy ismét szeretettel várjuk az újabb epizódot és ne görcsbe rándult gyomorral gondoljunk címére a korábbi fiaskók eredményeképpen. Bizalmunk újra az egészséges szinten, kíváncsiságunk nem különben, szívesen írunk és mutatunk róla bármit, ami csak előkerül a novemberben érkező epizódról.

Megjelent a játékról készült első videóanyag, amelyet van szerencsénk itt helyben bemutatni Nektek. További érdekességek várhatók, hiszen a Tomb Raider: Underworld a lipcsei Games Convention-ön is jelen lesz, reményeink szerint játszható formában is, hogy küldöttünk alaposan a körmére nézzen. Újabb információink egyelőre nincsenek, de ki is akad fenn ezen, ha van egy remekbeszabott videónk, Lara Croft érkező kalandjáról.

#tv#
Tomb Raider: Underworld most először mutatkozik meg mozgókép formájában, korábban csak állóképeken volt alkalmunk megcsodálni Lara legújabb kalandjait.'>
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 24 napja

Aki szereti a nagy dekoltázsokat, a pörgös akciókat és a PoP szerű megmozdulásokat, és szerette a Legend-et, ezt mindenképp imádni fogja mosolygó smiley

válasz erre
Tomb Raider: Underworld
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljarDAVE profilja