Tomb Raider statisztikák: Közel 150 millió áldozat

2013. március 18.
2.3501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Azon túl, hogy a legújabb Tomb Raider olyannyira sikeres, hogy a múlt héten is sikerült megszereznie a brit játékszoftver-eladási toplisták vezető helyét, a Square Enix nemrégiben napvilágra hozott néhány érdekes statisztikát róla, amelyből kiderült, hogy Lara Croft keze által immáron közel 150 millió ellenfél távozott az örök (virtuális) vadászmezőkre.

Nem jártak sokkal jobban a vadállatok sem, a kiadó információi szerint ugyanis már ötmilliónál is több szarvas, valamint közel 1,5 millió rák pusztult el a játékosok kezeitől, de a harcok során Larának is sikerült gyakran alulmaradnia, lévén 14 milliószor került közel a halálhoz, míg 11 milliószor sikerült elkerülnie az ellenfelek támadásait.

Ez azonban még nem minden, az összecsapások során ugyanis a 150 millió ellenfélből 20 milliónál is többel az újdonságként érkezett nyíllal végzett Croft-kisasszony, érdekesség pedig, hogy az elhullott ellenfelektől 357 millió íjvesszőt szerzett a további ámokfutáshoz.

A Square Enix végezetül elárulta még, hogy a játékosoknak 3,5 millió sírt sikerült kirabolniuk, ám ezzel az adattal le is zárták sajtónyilatkozatukat. Elképesztő eredmények, nem igaz?
Tomb Raider olyannyira sikeres, hogy a múlt héten is sikerült megszereznie a brit játékszoftver-eladási toplisták vezető helyét, a Square Enix nemrégiben napvilágra hozott néhány érdekes statisztikát róla, amelyből kiderült, hogy Lara Croft keze által immáron közel 150 millió ellenfél távozott az örök (virtuális) vadászmezőkre.'>
5 hozzászólás

Vendég

12 éve, 16 napja

semmitmondo szamok... inkabb arultak volna el, mennyire vevo ra a nep

válasz erre

Vendég

12 éve, 17 napja

Ahhoz én is párszor!röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley De rákokat is gyűjtöttem már!mosolygó smiley

válasz erre

rDAVE

12 éve, 17 napja

Én is hozzájárultam... Lara halálaihoz. röhögő smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 17 napja

Az szép!röhögő smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 17 napja

Nem rossz statisztika!röhögő smiley

válasz erre
Tomb Raider
4.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja