Tomb Raider 2011: Küldetéstípusok, fejtőrök és játékmenet

2011. május 11.
3.3131
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A múltkor már több ízben is volt szerencsénk csipegetni egy keveset a most készülő legújabb Tomb Raider-ből, mely - mint azt tudjuk - Lara Croft átalakulását mutatja majd be, hasonló módon, miképp Bruce Wayne is átalakult Gotham City megmentőjévé.

Íme, újabb részletek kerültek felszínre a címmel kapcsolatban, azon belül is többnyire a játékmenetről. Minthogy megjelenési dátummal eleddig nem sűrűn futottunk össze, egy darabig még muszáj lesz az ilyen és ehhez hasonló információkon nyammognunk.

A Tomb Raider 2011 három típusú missziót fog tartalmazni: Survive (Túlélés), Rescue (Megmentés), és Escape (Menekülés). Laranak vissza kell majd térnie a fő táborhelyre ahhoz, hogy új képességeket sajátíthasson el, új eszközöket használhasson, vagy ha már egy felfedezett helyre óhajt jutni.

A játékban található fejtörőket a Half-Life 2-höz hasonló játékok ihlették. Mindazonáltal kevesebbet kell a kapcsolókkal bohóckodnunk, sokkal inkább a kölcsönhatásokra helyeződik a hangsúly: tűz-víz, áramlatok, gravitáció és a tárgyak súlya.

A Tomb Raider 2011-ben található puzzle-ök mindegyike több módon is megoldható. Köszönhetően túlélő ösztönének, Lara fénypontokkal jelzi majd, mely tárgyak lesznek segítségére az egyes fejtörők megoldása édekében - ugyanakkor e képességét csakis akkor hasznosíthatja, ha nyugton marad.

Az innovatív Camera Frame-nek hála képesek leszünk tájékozódni Lara hangulata felől mimikája, félelme és a különböző "blurring effect"-ek által.
5 hozzászólás

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 8 napja

hát nem tom ******'>******* jol hangzik csak van akinek **** a gépe és nem indul el öööööhrkkk bradocck pl

válasz erre

Braddock

13 éve, 2 hónapja és 10 napja

Ez nagyon királyúl hangzik!

válasz erre

skyman

14 éve, 1 napja

Egy újabb kötelező menő smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 1 napja

elég hülye címe lesz!röhögő smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 1 napja

Lara bombább lesz mint valaha!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljarDAVE profilja