Tom Holland szerint az Uncharted-film forgatókönyve az egyik legjobb, amit valaha olvasott

2020. február 15.
5.4771
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Igazi elátkozott adaptáció az Uncharted-film, hiszen számtalan halasztáson és rendezőváltáson esett már át a Sony projektje, ám Tom Holland még mindig csupa lelkesedéssel tud beszélni róla.

Megosztott ugyanis pár infót, miszerint például egy Nathan Drake eredetsztorit fogunk kapni, és ha játszottunk a játékokkal, akkor még semmit nem láttunk abból, amit a filmben fogunk - magyarán egy teljesen új sztorit fog elmesélni a film a kalandor életéből, ami történetesen illeszkedik a játékokhoz is.

Ezenfelül Mark Wahlbergről is úgy nyilatkozott Holland, hogy szerinte nagyon jó lesz, mint a fiatal Sully, de ami még izgalmasabb, hogy elmondása alapján az Uncharted-film szkriptje az egyik legjobb, amit valaha olvasott, egyenesen leugrik a papírról a történet. Kíváncsian várjuk!
3 hozzászólás

c0m1n65un

5 hónapja, 1 hete és 2 napja

Bennem csak most kezd tudatosulni, hogy, ha esetleg valamikor elkészül ez a film, akkor ezt a kis görcsöt nézhetnénk Nathan Drake-ként. Ez egy vicc, csak nem a jó fajtából! Valami olyasmire lehet számítani, mint amilyen az Assassin's Creed film volt, vagy valami még rosszabbra. Bár én még mindig arra szavazok,hogy nem lesz ilyen film.

válasz erre

muki

5 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ahhoz képest senki nem akarja rendezni...

válasz erre

Gólem

5 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ha egyszer elkészül akkor mi is tudni fogjuk.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaMarduk profiljaSándorkolbász profiljaKekmedve profilja