Töltsd le a régi nagy kedvenceidet, legálisan

2008. szeptember 11.
2.1911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Új legális letöltő szolgáltatás indult az interneten, ahol a klasszikus PC játékainkhoz szinte fillérekért juthatunk majd hozzá.
 

A szolgáltatásban először is regisztrálnunk kell, ahol is meg kell adni hitelkártya számunkat, majd indulhat is a letöltés, szeretném hangsúlyozni, teljesen legálisan. Bár az oldal egyenlőre még nem működik, azonban napokon belül biztosan indul valamikor, egyenlőre csak egy üdvözlő képernyőt és a szolgáltatás bemutatását olvasgathatjuk végig, ellenben hamarosan megkezdi működését és akkor nincs ami megálljt parancsoljon...

Na de milyen játékokat is kínál nekünk az oldal? Nos, a teljesség igénye nélkül olyan klasszikus neveket szerezhetünk be, mint a Fallout első és második része, a Freespace, a Giants: Citizen Kabuto vagy éppen a Descent. Ezek biztosan elérhetőek lesznek az oldalon az induláskor, amelyekre olyan neveket fogunk megtalálni még a későbbiekben, mint a Soldiers: Heroes Of World War 2, az Operation Fleshpoint illetve a Colin Mcrae Rally 2005. És, hogy mennyit kell majd fizetnünk ezekért a finomságokért? Nos keményen 5.99 ropogós dollártól kezdődnek az árak és nem kevesebb, mint 9,99-ig kúsznak fel. Barátságos nem? És, hogy hol tudod ezt az egészet elérni? Nem máshol, mint a gog.com-on, ami a Good Old Games rövidítése. Nyomás nosztalgiázni!
2 hozzászólás

Krees9116

8 éve, 1 hónapja és 6 napja

Új címekre persze, de a régebbi klasszikusokat olcsón beszerezheted. Idő közben indie címeket és újabb változatokat is forgalmaz, ezért drágábbak.
De a mai napig vannak akciók, én a Torchlightot pl. ingyen szereztem be

válasz erre

richie8

8 éve, 1 hónapja és 6 napja

Az oldal valóban jó, és tényleg mindenki megtalálja a számára legszeretettebb old game-t. Csak sajnos időközben már 40 dollárig kúszott fel az a barátságos ár

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profiljaWickedSick profilja