Tölthetők a Renegade Ops legújabb DLC csomagjai

2011. december 20.
1.8521
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A mai napon végre elérhetővé válnak az Avalanche Studios által fejlesztett Renegade Ops legújabb letölthető tartalmai, így a Coldstrike Campaign és a The Vehicle Pack.

Mindkét csomag elérhető lesz Xbox 360-on, PlayStation 3-on és PC-n is, tartalmukat tekintve azonban egészen más tábort erősítenek. A Coldstrike Campaign ugyanis egy igazi prémium DLC, amelyet betöltve folytathatjuk a játék sztoriját, így új pályák, kihívások és természetesen egy ezeket átfogó történet vár majd ránk. A bővítmény vicces 4,5 eurót vagy 400 MS pontot kóstál.

A The Vehicle Pack ezzel szemben leginkább a további tartalmak kiegészítéséről szól, így például Crystal és Blazemo képében újabb hősök válnak elérhetővé a játékban, akik nem csak sajátos képességekkel, de magukhoz illő fegyverekkel és járművekkel lesznek felszerelve, hiszen míg előbbi egy páncélozott gépezet védelmében osztja az ellenségeket, addig utóbbi egy igazi off-road versenyző lesz, aki sebességére alapozza majd sikereit. Ezért a csomagért 2,5 eurót vagy 240 MS pontot kell kifizetnünk a megfelelő helyen.
Renegade Ops legújabb letölthető tartalmai, így a Coldstrike Campaign és a The Vehicle Pack.'>
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 2 napja

nagyon olcsómeglepett smiley

válasz erre
Renegade Ops
3.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profiljaKisember001 profilja