Tölthető a Legendary PC-s demója

2008. december 13.
5.1771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
"Nincs programod a hétvégére? Kitekintesz az ablakon, és már ahhoz is lustának érzed magad, hogy felállj? Szeretnéd kiengedni a gőzt, és lelőni néhány csúnyaságot? Ha legalább az egyik kérdésre "Igen!" a válaszod, akkor a Legendary demóját pont Neked találták ki!" A marketinges dumát félretéve hadd jelentsem be a Spark Unlimited új játékának kipróbálható változatát.

Manapság nem vagyunk bőségesen ellátva ilyesmikkel, kénytelenek vagyunk megbecsülni minden egyes darabot, még akkor is, ha a bemutatott játék nem sikerült a legfényesebben.

Sajnos ez a helyzet a Legendary-val is, ugyanis a játék egyelőre elég gyalázatos (átlagosan 50% körüli) kritikákat tudhat magaénak. Ez már csak azért is sajnálatos, mert a fejlesztők előző alkotása, a Turning Point: Fall of Liberty, is hasonlóan szerepelt, így egyre inkább érik a megállapítás, hogy nem a Spark Unlimited lesz az új id Software. Persze ez senkit se riasszon el a letöltésétől, ugyanis a biztos az, amit a saját szemünkkel látunk és tapasztalunk.

Ami miatt azonban mégis érdemes elgondolkodni a "download" feliratra való kattintáson, az a fájl mérete, amely a játék címéhez illően legendásan nagyra hízott. Pár éve még a winchesterünk teljes kapacitása sem volt ekkora: 1,92 GB. Gyors nettel rendelkező ifjak előnyben.

Még adós vagyok egy linkkel: Legendary+Demo' target='_blank' rel='nofollow'>Legendary PC demó
Legendary demóját pont Neked találták ki!" A marketinges dumát félretéve hadd jelentsem be a Spark Unlimited új játékának kipróbálható változatát.'>
1 hozzászólás

Rambo

16 éve, 8 hónapja és 4 napja

Hű, ennek a játéknak de örülök. Úgy hallottam, hogy nem lett olyan jó, de engem érdekel a sztori. Bár a fejlesztőcsapat előző játéka, a Turning Point: Fall of Liberty nagyon rossz lett. wtf smiley

válasz erre
Legendary
7.190 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profiljamarco profiljaKisember001 profilja