Tölthető a The Ball demója

2010. november 08.
1.6211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Teotl Studios a hétvégén végre napvilágra hozta saját gyöngyszemének, avagy a The Ball-nak a kipróbálható verzióját, aminek köszönhetően immáron bárki kipróbálhatja az Unreal Engine 3 hajtotta érdekes akciójátékot, amelyet betöltve főhősünk egy nagyobbra nőtt labda segítségével fogja ledarálni a Pokol teremtényeinek garmadáját.

Merthogy a The Ball nem egy szokványos akciójáték, amelyben lövünk és ölünk és megintcsak lövünk, itt taktikázni és gondolkozni is kell.

Ellenfeleinket ugyanis számtalan módon elpusztíthatjuk az általunk irányított labda segítségével. Felgyújthatjuk, felrobbanthatjuk, de akár szimpla tekebábuk módjára le is tarolhatjuk őket. Meglátszik, hogy független fejlesztők készítették a programot, hiszen nem a bevett formulával dolgozik, hanem némi egyediséget is felmutat, ami viszont a legjobb, hogy végre már magad is kipróbálhatod a késztermék néhány pályáját, és túlélő módját. Mindehhez nincs más dolgod, mint ellátogatni például a Steam-re, vagy a hivatalos honlapra, ahonnan néhány kattintással lerángathatod a demonstrációs anyagot, de ha bizonytalan lennél, akkor várj még egy kicsit, Lac kollégám virtuális tollából ugyanis hamarosan egy tesztet is olvashatsz a programról.
The Ball-nak a kipróbálható verzióját, aminek köszönhetően immáron bárki kipróbálhatja az Unreal Engine 3 hajtotta érdekes akciójátékot, amelyet betöltve főhősünk egy nagyobbra nőtt labda segítségével fogja ledarálni a Pokol teremtényeinek garmadáját.'>
2 hozzászólás

Lac

14 éve, 6 hónapja és 17 napja

Shade írta:
Érdekes, ezt én kb fél éve próbáltam ki. Az epic games egyik oldaláról már elég régóta lelehet tölteni.
A The Ball eredetileg egy U3 mód volt. Most azonban megjelent a teljes játék, ami át lett szabva a mód változathoz képest, így a demo is más. Érdemes ezt is kipróbálni.

válasz erre

Shade

14 éve, 6 hónapja és 17 napja

Érdekes, ezt én kb fél éve próbáltam ki. Az epic games egyik oldaláról már elég régóta lelehet tölteni.

válasz erre
The Ball
4.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja