Tölthető a Summer Challenge: Athletics Tournament demója

2011. augusztus 03.
2.3551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ingyenesen letölthető a 49 Games által fejlesztett Summer Challenge: Athletics Tournament kipróbálható változata, amely első ízben a sportjátékok szerelmeseinek kínál kikapcsolódást, lévén amint a program címe is mutatja, a játékot betöltve a nyári atlétika legtöbb és legkedveltebb versenyszámait élhetjük át virtuális formában.

Hogy mik ezek? Többek között különféle távolsággal bíró sprintek, távolugrás, diszkosz- és kalapácsvetés, úszás, íjászat, vívás és még megannyi másik sportág.

Izgalmakból és felhozatalból tehát nem lesz hiány a Summer Challenge: Athletics Tournament betöltését követően, amely a mai naptól fogva végre kipróbálható formában is elérhető a fanatikusok számára. A PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, Nintendo Wii-re és PC-re megjelenő alkotáshoz egyelőre mi csak számítógépes demót tudunk átadni nektek, de az is tökéletesen prezentálja majd, hogy milyen irányítás, küllem és nem mellesleg mennyi ötlet, valamint kreativitás szorult a fejlesztőkbe a program megalkotása közben. Ha szeretnéd letölteni a Summer Challenge: Athletics Tournament demóját, IDE kattintva megteheted.
1 hozzászólás

Aidon Assassin

13 éve, 5 hónapja és 4 napja

Olympiás játékot tud valaki?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja