Tölthető a Star Wars: The Force Unleashed II Xbox 360-as demója

2010. október 12.
2.8861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ahogyan arról a múlt héten már beszámoltunk nektek, úgy menetrendszerűen a mai napra virradóra meg is érkezett köreinkbe a Star Wars: The Force Unleashed II kipróbálható változata, méghozzá egyelőre ugyan csak Xbox 360-ra, de a jól ismert mondás szerint ami késik, az nem múlik, még ma, de a héten biztosan a PlayStation 3-as változatok is beszánkáznak.

Addig azonban örüljenek a Microsoft konzoljával rendelkezők, hiszen mindössze 704 MB választja el őket attól, hogy kipróbálhassák a nagy kalandot.

A demó letöltését és betöltését követően a játék kezdő mozzanataiba nyerhetünk bepillantást, kipróbálhatjuk végre Starkiller dupla fénykardját, ami a legkomolyabb újdonságot jelenti a The Force Unleashed folytatása esetében. A dupla fénykard természetesen számtalan új lehetőséget és kombót biztosít majd számunkra, de azért lesz más újítás is a debütáláshoz képest, így újabb Jedi trükkök, és a többi. Ha már tűkön ülve vártad a játékot, és van egy Xbox 360 a birtokodba, célozd be a Live-ot, és töltsd le a demót, mert megteheted.
Star Wars: The Force Unleashed II kipróbálható változata, méghozzá egyelőre ugyan csak Xbox 360-ra, de a jól ismert mondás szerint ami késik, az nem múlik, még ma, de a héten biztosan a PlayStation 3-as változatok is beszánkáznak.'>
1 hozzászólás

Shade

14 éve, 8 hónapja és 9 napja

És pc-re mérnem jön demó? Vagy már lemondták a pc-s verziót? Nem lepne meg.

válasz erre
Star Wars: The Force Unleashed II
11.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja