Tölthető a Gemini Rue demója

2011. február 24.
2.5781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Manapság egyértelmű butaság lenne azt állítani, hogy a kalandjátékok haldokolnak, lévén a Telltale mellett számtalan kiváló csapat gondoskodik arról, hogy hónapról-hónapra jusson valami finomság a kalandoroknak is.

Természetesen a nagyobb nevek mellett gyakran érdemes körülnézni az ismeretlenebb címek között is, lévén gyakran igazi gyöngyszemekre bukkanhatunk. Ilyen drágakő a Wadjet Eye fejlesztésében készült Gemini Rue is, amely a klasszikus point n click kategóriában kívánt nagyon alkotni.

Az akadályokat pedig sikerrel vette, tavaly például megnyerte az Independent Game Festival-t is - még Boryokudan Rue néven -, amit annak köszönhetett, hogy egy nagyon egyedi neo-noir sci-fi kalandot takar a név. A nyomozgatós történet ennek megfelelően számtalan újdonságot is hoz majd számunkra, egyedül a játékmenet maradt klasszikus, és ha úgy érzed, ennyi információ számodra elegendő volt ahhoz, hogy belekóstolj az alkotásba, IDE kattintva letöltheted annak kipróbálható változatát, ami éppen a tegnap esti órákban vált elérhetővé.
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 14 napja

már zúzom is!

válasz erre

totyak

14 éve, 3 hónapja és 14 napja

A kalandjátékok hőskorát idéző játéknak néz ki első ránézésre.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja