Tölthető a Divinity II: The Dragon Knight Saga demója

2010. december 27.
2.1401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Divinity II: Ego Draconis megjelenése számtalan videojátékos álmát tette tönkre, megjelenését követően ugyanis korántsem azt nyújtotta, amit vártunk tőle, ám a Larian Studios időközben toldozgatta-foltozgatta játékát, megjelent hozzá egy kiegészítő is, most pedig itt a The Dragon Knight Saga, ami tulajdonképpen nem más, mint az expanziót és az alapjátékot is tartalmazó csomag, ami néhány héttel ezelőtt került a boltok polcaira.

Az illetékesek pedig, hogy bemutassák mekkora változások mentek végbe a játékon, úgy döntöttek, hogy ehhez is készítenek egy kipróbálható változatot.

A demó betöltését követően belekóstolhatunk a Sárkánylovag mesterség kezdeteibe, aminek következtében a játék kezdő mozzanataiból is ízelítőt kapunk, felvehetünk néhány küldetést, belefolyhatunk a harcrendszerbe, és úgy általában megtapasztalhatjuk a játék teljes hangulatát. Ha tehát akkoriban elmulasztottad volna, most itt a lehetőség, hogy több legyet üss egy csapásra, IDE kattintva ugyanis letöltheted a Divinity II: The Dragon Knight Saga demóját, ha pedig megtetszett, nincs más dolgod, mint elrohanni a legközelebbi játékboltba, és ott megvásárolni a kiegészítőt is tartalmazó alapjátékot.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt