Tölthető a Cities in Motion demója

2011. február 18.
3.2801
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Remek hírrel örvendeztethetjük meg a Cities in Motion című szoftver rajongóit, ugyanis a Paradox Interactive kiadó hivatalosan is bejelentette, hogy már tölthető a játék próbaváltozata.

A felhasználók az alábbi linkre kattintva érhetik el a produktum próbaverzióját: Cities in Motion demó A késztermék idén február 22-én fog megjelenni PC-re a tengerentúlon, Európában pedig február 25-én kerül a boltok polcaira. A programban az lesz a feladatunk, hogy egy adott városban kiépítsük a lehető legtökéletesebb közlekedési hálózatot.

A matéria 4 metropoliszt, 7 társadalmi csoportot, 5 féle közlekedési formát, valamint több, mint 30 gépjárművet foglal magába. A kampány mód 12 küldetést tartalmaz, ezen kívül lehetőségünk lesz arra is, hogy sandbox módban játszunk, így szabadon bebarangolhatjuk Amszterdamot, Helsinkit, Bécset és Berlint. A készítők három nehézségi fokozatot integráltak a produktumba, ezen kívül a térképszerkesztő segítségével felépíthetjük saját településeinket is. Az alkotásban különböző városok tömegközlekedését kell majd menedzselnünk és szabályoznunk, emellett oda kell figyelnünk az állampolgárok változó igényeire is, a cél az, hogy problémamentesen eljussanak a város egyik pontjából a másikba.


Tölthető a Cities in Motion demója - 2. kép

Cities in Motion című szoftver rajongóit, ugyanis a Paradox Interactive kiadó hivatalosan is bejelentette, hogy már tölthető a játék próbaváltozata.'>
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 26 napja

nagyszerű game

válasz erre
Cities in Motion
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja