Tölthető a Blade Kitten demója

2010. szeptember 23.
2.4881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Atari Inc.

hivatalosan is bejelentette, hogy megjelent a Blade Kitten című program demó változata, amely segítségével az érdeklődők kipróbálhatják a játékot és eldönthetik, hogy érdemes -e beruházni a teljes változatra. A próbaverzió letölthető PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is egyaránt. A produktum főhőse egy Kit Ballard nevű fejvadász, aki egy félig macska, félig ember szerű lény, rózsaszín hajjal és farokkal rendelkezik. Kiválóan harcol, egy igazi gyilkológép és ő a fajából fennmaradt utolsó teremtmények egyike.

A harcokban a fejvadász egyedi lebegő kardját, a Darque Blade-et használja, ezen kívül egy segédje is van, akit Skiffy-nek hívnak, ő védelmezi Kit-et a veszélyes kalandozásaik során. Az akciódús játékban a főhőssel futhatunk, szaladhatunk, ugrálhatunk, csúszkálhatunk, kaszabolhatunk, fejtörőket oldhatunk meg és egyéb dolgokat hajthatunk végre többféle különböző pályán, amelyek számos megoldandó feladatot és sok akadályt tartogatnak Kit számára. A szoftverben összesen 19 szint áll a rendelkezésünkre, továbbá szert tehetünk idő közben egy speciális mount-ra is. Az árkád akciójáték drámai elbeszélést, vizuális irányítást és erőteljes párbeszédet tartalmaz. Az alkotás próbaváltozatát az alábbi internetes oldalon lehet letölteni: Blade Kitten demó


Tölthető a Blade Kitten demója - 2. kép

4 hozzászólás

Shade

10 éve, 8 hónapja és 26 napja

Hát namár nemazért de ez a letöltés is hibás. Ez sem működik és ennek is ugyanúgy 9mega a mérete mint a szintén nemjó gothic 4 demójánál volt.

válasz erre

Shade

10 éve, 8 hónapja és 26 napja

Én csak a macskacsaj miatt próbálnám ki de ez az oldal nézet teljesen elriasztott.

válasz erre

Deathcharger

10 éve, 8 hónapja és 26 napja

Dorcika írta:
Ez a rózsaszínes izzé nem az én stílusom, de egy próbát megér
Dorcika sok sikert rem jó lesz és hasznos Try,de én kihagyom
mert lehet nem bírnám ki túl sok a rózsaszín ^^

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 8 hónapja és 26 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljasony1515 profiljatotyak profilja