Todd McFarlane szívesen készítene Fatality figurákat a Mortal Kombathoz

2019. július 29.
5.7561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Todd McFarlane az idei Comic-Con alkalmából mutatta be a Mortal Kombat 11 két legújabb gyűjthető figuráját, így Sub-Zero és Scorpion is kaptak egy-egy látványos miniatürizációt, melyeket október magasságában vehetnek meg maguknak a rajongók.

A minőségi figuráiról ismert McFarlane azonban még tovább menne a sorozat kapcsán, lévén egy interjúban a minap elmondta, hogy nagyon szívesen készítene Fatality figurákat is a Mortal Kombat-sorozathoz, ami egyelőre még csak terv és álom a részükről, de neki már akadnak konkrét elképzelései.

Bár karakterneveket nem mondott, Todd szerint azonban, ha megnyernék a Netherrealm Studios bizalmát, akkor cserélhető alkatrészekkel tudná elképzelni ezt a sorozatot, vagyis az adott kollekcióhoz Fatality függvényében járna egy normális kinézet, valamint széttrancsírozott végtagok, hogy ezzel szemléltessék a kivégzést. Izgatottan várjuk, hogy a Netherrealm rábólint-e valamikor egy ilyen ötletre!
Mortal Kombat 11 két legújabb gyűjthető figuráját, így Sub-Zero és Scorpion is kaptak egy-egy látványos miniatürizációt, melyeket október magasságában vehetnek meg maguknak a rajongók.'>
1 hozzászólás

Mordorer

5 éve, 1 hónapja és 18 napja

Mondjuk egy Fatality szobrot én is kitennék a polcomra. röhögő smiley

válasz erre
Mortal Kombat 11
10.919 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja