Todd Howard: már a megjelenés előtt tudtuk, hogy a Fallout 76-nak lesznek buktatói

2019. június 02.
6.1351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Fallout 76 hónapokig foglalta el a sajtóorgánumok felületeit, de sajnos nem azzal vívta ki magának ezt az érdemet, hogy forradalmi innovációkkal rukkolt volna elő, sokkal inkább a botrány lengte körbe az alkotás minden egyes aspektusát.

Todd Howard azonban most egy interjú során kijelentett valamit, ami őszinteség szempontjából becsülendő, ám ugyanakkor ezer sebből vérzik. A Fallout 76 atyja szerint ugyanis már a megjelenés közeledtével is látták, hogy bizony itt lesznek buktatók.

Howard állítása alapján a fejlesztésnél kibuktak súlyos hibák, és mivel az emberek nem ilyen jellegű szoftvereket szoktak meg a Bethesdától, így készen álltak a jogos kritikákra ezekkel kapcsolatosan. Emberünk viszont szerencsére optimistán nyilatkozott mind a játék, mind a stúdió jövőjével kapcsolatban, miszerint igyekeznek jobban figyelni a közösség hangjára, a Fallout 76-ot is szeretnék gatyába rázni, hovatovább tanultak az esetből.
Fallout 76 hónapokig foglalta el a sajtóorgánumok felületeit, de sajnos nem azzal vívta ki magának ezt az érdemet, hogy forradalmi innovációkkal rukkolt volna elő, sokkal inkább a botrány lengte körbe az alkotás minden egyes aspektusát.'>
3 hozzászólás

Eltohn

5 éve, 2 hónapja és 24 napja

Hát az ilyen hozzáállásért csak gratulálni tudok! wtf smiley

válasz erre

Mordorer

5 éve, 2 hónapja és 24 napja

Ebből is látszik hogy semmi más nem számított, csak hogy mihamarabb pénzt szedjenek ki belőle. Ez már nem az a banda, aki annak idején a Falloutot csinálta. szomorú smiley

válasz erre

Patrik94

5 éve, 2 hónapja és 24 napja

Tényleeeeeg? meglepett smiley Akkor mi a f*sznak adták ki? wtf smiley

válasz erre
Fallout 76
9.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaMonyo profilja