Több mint egymillió Call Of Duty: World At War Map Pack 1 letöltés

2009. április 01.
1.9721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Activision és a Treyarch emelkedett hangulatban jelenti, hogy a Call of Duty: World at War játékostársadalom egy emberként ugrott a nem rég megjelent, első térképcsomagra.

Az első hétvége bámulatos végeredményt hozott, több, mint egymillió felhasználó vásárolta meg, majd töltötte le magának a kiegészítőt az Xbox Live-ról és a PlayStation Store-ról. Mark Lamia, a Treyarch csapat feje nyilatkozott néhány szóban a kiváló teljesítményről, természetesen nagyon büszkék a csomag sikerére.

A Microsoft szintén elégedett a Map Pack 1 iránt mutatott érdeklődéssel, a redmondiak egy rekordról számoltak be, nevezetesen a legnagyobb példányszámban letöltött matéria a megjelenés első hetének szemszögéből, avagy az Xbox Live egyik legnépszerűbb tartalmát tisztelhetjük benne.

További kapcsolódó számadat, hogy az expanzió megjelenésétől számítva, 150 millió multiplayer szessziót zavartak le a játékosok a Call of Duty: World at War-ban, ami szintén elismerésre méltó produkció.

A Call of Duty: World at War Map Pack 1 további négy pályával (Nightfire, Station, Knee Deep, Verruckt) toldja meg a lemezen található brancsot, amelyet 800 Microsoft pontért, illetve 10 Dollárért tudunk begyűjteni a két konzolóriás online piacteréről.
Call of Duty: World at War játékostársadalom egy emberként ugrott a nem rég megjelent, első térképcsomagra.'>
1 hozzászólás

LolZ

11 éve, 7 hónapja és 19 napja

-

válasz erre
Call of Duty: World at War
7.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaKisember001 profiljaDav2377 profilja