Több mint 14 millió Xbox kábelt cserél ki a Microsoft

2005. február 20.
1.6411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Microsoft bejelentette, hogy biztonsági okokból kicseréli több mint 14 millió eladott Xbox játékkonzoljának elektromos hálózati kábelét.

A Microsoft közleménye szerint a visszahívás megelőző intézkedés azt követően, hogy több vásárlótól is bejelentéseket kaptak a kábelek meghibásodásáról. A probléma legtöbb esetben a készülékek, vagy az azok hátulján lévő vezetékcsatlakozók meghibásodását okozta, ám hét bejelentés arról számolt be, hogy a felhasználók a felforrósodott kábel miatt kisebb fokú égési sérüléseket szenvedtek a kezükön.

23 esetben az Xbox tulajdonosok berendezési tárgyai, például szőnyegei, vagy szórakoztató elektronikai készülékei károsodtak. A meghibásodás Európában a 2004. január 13-a, a világ többi részén pedig a 2003. október 23-a előtt gyártott, összesen több mint 14 millió Xbox készüléket érint. A Microsoft szerint ezek közül csak kevesebb, mint minden tízezredik játékkonzol kábele lehet hibás, ám természetesen az összeset ingyen kicserélik.

A felhasználók a kábelcserét a http://www.xbox.com/ weboldalon keresztül, vagy pedig a Microsoft helyi képviseleténél, telefonon kérhetik.

Kapcsolódó linkek:
Microsoft Corporation
X-Box official page
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 4 napja

Na igen, most miért nem lepődök meg? Az Xbox360 visszahívásai legalább nem azért voltak, mert az emberek vagy a berendezési tárgyak sérültek wtf smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja