Többjátékos mód is lesz a Metal Gear Solid: Ground Zeroes-ban?

2012. szeptember 12.
1.6501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagy a valószínűsége annak, hogy online többjátékos mód is helyet kap majd a jövő évben érkező legújabb Metal Gear Solid epizód keretein belül, a Kojima Productions ugyanis a tegnap esti órákban néhány friss állásajánlatot tett közzé a hivatalos honlapon, amelyek segítségével a multiplayer módban jártas szakembereket keresnek a csapatba.

Az természetesen korántsem biztos, hogy a Ground Zeroes-hoz keresi a munkaerőt Kojima mester, de nagy a valószínűsége, hogy így van, más egyéb ugyanis hivatalos formában nem készülődik a csapat berkein belül.

Pontosabban de, hiszen Hideo Kojima már korábban bejelentette a Project Ogre létezést, amely állítása szerint nem a Ground Zeroes volt, tehát még legalább egy projekt készülődik a háttérben, de előrehaladott állapotban csak az új Metal Gear Solid epizód áll.

Hogy a fentieket összekapcsolhatjuk-e, azt sajnos nem tudjuk, de külföldi kollégáink szerint is erős a gyanú, hogy többjátékos módot tervez a Ground Zeroes-hoz a Kojima Productions alakulata. Ti örülnétek neki?
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 8 napja

Úgy legyen!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 8 napja

Nagy lenne. Megváltoztatná a játékmenetet rendesen az biztos!

válasz erre
Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljafighterlaci profilja