Többjátékos projekthez toboroz fejlesztőket a Naughty Dog

2019. november 12.
4.2331
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Valami egészen biztosan készülődik a Naughty Dog háza táján, ez eddig sem volt kérdéses, viszont most friss álláshirdetés segít kicsit eligazodni abban, hogy miféle projekten is ügyködnek a háttérben.

A brigád ugyanis valamiféle többjátékos projekthez keres jelenleg fejlesztőket, amihez hozzácsatolták, hogy meglehetősen nagy ambícióik vannak e téren. Rengeteg teória felmerülhet, hogy vajon mi formálódik a háttérben, hiszen az sem kizárt, hogy végül kiadják a The Last of Us Part 2 elkaszált multis részét, csak éppen sokkal tartalmasabban, mint amire mindenki számít.

Sokkal valószínűbb viszont, hogy az újgenerációs játékukhoz készül valamiféle többjátékos megoldás, ami esetlegesen vagy innovatív lesz, vagy csak egy mellékes játékmód lesz, de az biztos, hogy a Naughty Dog nem veti el azt, amiben a legjobb: hogy legyen egy tényleges egyjátékos kampány is benne.

3 hozzászólás

WarriorAutobot

3 hete és 6 napja

Én ezt annyira nem támogatom... jobban szeretem a sztori alapú játékaikat.

válasz erre

Patrik94

1 hónapja,

Csinálnak egy olyat mint a GTA Online csak épp Last of Us környezetben, na az nagyon adná!

válasz erre

Gólem

1 hónapja,

Kíváncsian várom, mi jön tőlük.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljamarco profiljaSándorkolbász profiljaMarduk profiljaWarriorAutobot profiljaRyutheStaR profiljagery1113 profiljaBvektor profilja