Többjátékos mód is kerülhet a Cyberpunk 2077-be

2016. szeptember 28.
3.5461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány érdekes részlet látott napvilágot a lengyel GameINN programból a Cyberpunk 2077 kapcsán, amelyet a lengyel kormány annak érdekében hozott létre, hogy az ország 2023-ig növelje a lokális játékipart úgy, hogy a stúdiók kisebb-nagyobb pénzekre pályázhatnak belőle újító technológiákhoz.

Ebbe a programba neveztek be a CD Projekt RED fejlesztői is, akik rögtön két olyan érdekes technológiával is pályáztak, amelyek nagy valószínűséggel helyet kaphatnak majd a Cyberpunk 2077-ben.

Ezek közül az egyik a City Creation névre hallgat, lényege pedig egy olyan komplex technológián alapul, amivel lehetőség van létrehozni egy valós időben látható, játszható élő várost, amely szabályokon, mesterséges intelligencián és automatizáción alapszik majd, miközben megfelelő alapot nyújt a nyitott világú alkotások számára.

A másik ilyen innovatív újdonság a Seamless Multiplayer, amit egy komplex technológiaként jellemeztek az alkotók, melynek részeként az alapvető többjátékos mechanizmusok mellett a játékosok maguk kereshetik meg ellenfeleiket a nyitott világban, a leírásból pedig olyan jellemzőkre is fény derült, amelyek leginkább a Watch Dogs 2-ben megismert multis sajátosságokat vonultatják fel.

A csapat több projektet is benyújtott még a GameINN programba - a lehetséges támogatások reményében -, amelyek közül egyedül az Animation Excellence emelkedik még ki a sok közül, ezzel ugyanis egy olyan technológiát alkotnának, amely lehetővé tenné a realisztikus animációk készítését egy nyitott világú szerepjátékban.
Cyberpunk 2077 kapcsán, amelyet a lengyel kormány annak érdekében hozott létre, hogy az ország 2023-ig növelje a lokális játékipart úgy, hogy a stúdiók kisebb-nagyobb pénzekre pályázhatnak belőle újító technológiákhoz.'>
4 hozzászólás

rDAVE

8 éve, 2 hónapja és 19 napja

WarriorAutobot írta:
Nem rossz fejlesztések, de én úgy se használnám ki mert inkább single playeres vagyok. mosolygó smiley
Háromból kettő single... röhögő smiley

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 2 hónapja és 20 napja

Nem rossz fejlesztések, de én úgy se használnám ki mert inkább single playeres vagyok. mosolygó smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 2 hónapja és 20 napja

Nem tudom náluk mekkor a bürokrácia, de ha úgy mennek a dolgok, mint nálunk, akkor ez a projekt hónapokat, éveket ölel fel. Márpedig a játék valamikor jövőre jön, ha minden igaz. Nem hiszem, hogy így belefér ebbe a pályázatba. Amúgy se a multira koncentráljanak.

válasz erre

Tommy

8 éve, 2 hónapja és 20 napja

De jól hangzik ez a City Creation! meglepett smiley

válasz erre
Cyberpunk 2077
12.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profilja