Többé nem készít Androidot futtató táblagépet a Dell

2016. július 03.
3.4171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Dell itthon is egy igen népszerű márka, hazánkban főként a hordozható számítógépeik fogynak jól, illetve az üzleti szférába szánt megoldások, ugyanakkor a vállalat táblagépeivel és hibrid gépeivel is találkozhatunk a boltokban.

Nemrég egy igen komoly bejelentés érkezett tőlük a tableteket illetőek, melyben azt taglalták, hogy nem készítenek több androidos táblagépet. Helyette inkább a Windows-t futtató hibrid megoldásokra koncentrálnak, melyekben egyre nagyobb fantáziát látnak.

Az androidos tabletek piaca tényleg nagyon tömött és a sok olcsó alternatíva miatt nem tudott igazi nyereséget elérni a vállalat, míg a hibrid gépek piacán már a felhasználók is keresik a márkanevet és a minőséget. A hibridek piaca szerintük egyre alkalmasabb arra, hogy kiváltsák a tableteket és laptopokat, ugyanakkor a Windows rendszer miatt nem lesz olyan felhasználóbarát és egyszerű a környezet.

Akik már rendelkeznek androidos Dell táblagéppel, azoknak azzal is számolniuk kell, hogy a gyártó már nem frissíti a szoftvereket és nem ad ki rendszerszintű frissítéseket.
6 hozzászólás

totyak

8 éve, 4 hónapja és 24 napja

Valahol érthető a döntés. A legtöbben nem a drága tableteket keresik, droidból meg már van olcsó és viszonylag jó. Emellett nem a Dell az egyetlen, aki minőséget ad, de drágábban, így még a drágább szektorban is versengeniük kellett.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 4 hónapja és 24 napja

Úgy is eléggé ellaposodott a táblagép piac...

válasz erre

kpal

8 éve, 4 hónapja és 24 napja

Jó lesz ez így is kacsintó smiley

válasz erre

rDAVE

8 éve, 4 hónapja és 24 napja

A Dell még létezik? röhögő smiley A középsuli Pentium 4-es Vista-s használhatatlanul lassú gépei óta nem találkoztam eggyel sem élőben. röhögő smiley

válasz erre

Bvektor

8 éve, 4 hónapja és 24 napja

Valahogy csak megleszünk. Eddig se tudtam, hogy volt Androidos tabjuk. Hibrideknek nagyon ritkán van amúgy is tényleges értelme. Egy full windowsos laptop-tablet is elég jó tud lenni. Lásd Dell XPS széria darabjai.

válasz erre

Ronalddo

8 éve, 4 hónapja és 24 napja

Nem csodálom hogy kiszállnak, ha nem megy nekik. Pedig nagyon szép tabletjük volt...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja