Több Wii és 3DS játék is bejelentésre került a Nintendo Direct konferencia keretein belül

2012. április 24.
1.5751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A napokban lezajlott Nintendo Direct videó-konferencia keretein belül a japán cég számtalan új videojátékot jelentett be a Nintendo konzolok rajongóinak.

Amint kiderült, a Nintendo az idén két Mario játékkal is szeretné megörvendeztetni rajongóit, így május 25-én jelenhet majd meg a kizárólag 3DS-re készülő Mario Tennis Open, amelyben ismert karaktereink oldalán a teniszpályán kell helyt állnunk, de a játékosoknak lehetőségük lesz személyre szabott Mii karakterekkel is megküzdeniük a dicsőségért.

A másik Mario játék a New Super Mario Bros 2 lesz, amely a klasszikus, oldalnézetes formában kívánja majd felidézni - szintén kizárólag 3DS masinán - a legendás Mario játékok hangulatát és játékmenetét. Az alkotásban nem csak Mario, hanem Luigi is nagy szerepet kap, a megjelenés pedig valamikor augusztus magasságában lesz esedékes.

A Nintendo megerősítette továbbá, hogy április 25-én, tehát holnap egy alapos rendszerfrissítés érkezik a 3DS masinákhoz, így a gép HOME menüpontja alatt már lehetőségünk lesz saját mappák létrehozására, de több játék - így például a Mario Kart 7 - esetében felmerülő problémákra is gyógyírrel szolgál az update.

A Nintendo Direct expó keretein belül a Tecmo Koei is bejelentett egy vadonatúj címet, méghozzá a legendás Project Zero-sorozat legújabb tagját, amely kizárólag Wii-re fog megjelenni június 29-én, elsősorban a horrorkedvelőknek dedikálva, mozgásérzékeléssel és többjátékos lehetőségekkel.

A horror szerelmeseinek kíván kedvezni a Spirit Camera: The Cursed Memoir címre keresztelt és szintén frissen bejelentett alkotás is, amely ugyan csak 3DS-re készülődik, de érdemes lesz beruháznunk rá, ha szeretjük a kísérteteket, a fejtörőket és az élő, lélegző világot. Az alkotás mellé a megjelenéskor egy speciális könyv is tartozni fog, amelyre a játék során igencsak nagy szükségünk lesz!

Az expó keretein belül megtudtuk továbbá, hogy visszatér közénk a Rhytm Paradise című videojáték is, amely immáron otthoni konzolokon kíván elkápráztatni minket, hogy összeszedje a családot és a barátokat és egy táncolásra és ritmusokra kiélezett alkotás keretein belül szórakoztassa őket. A Beat the Beat: Rhytm Paradise címet kapott progra, várhatóan július 6-án fog megjelenni Európában, mintegy 50 mini-játékkal párosítva.
4 hozzászólás

Maniac

9 éve, 6 hónapja és 5 napja

Vendég írta:
"...a Spirit Camera: The Cursed Memoir címre keresztelt és szintén frissen bejelentett Wii-s alkotás is, amely ugyan csak 3DS-re készülődik..."

Ezt hogy? Wii-s, ami 3ds-re készülődik?
Az sehogy, elírás volt.

válasz erre

Vendég

9 éve, 6 hónapja és 5 napja

Hát horror Wii-n... Érdekes...

válasz erre

Vendég

9 éve, 6 hónapja és 5 napja

"...a Spirit Camera: The Cursed Memoir címre keresztelt és szintén frissen bejelentett Wii-s alkotás is, amely ugyan csak 3DS-re készülődik..."

Ezt hogy? Wii-s, ami 3ds-re készülődik?

válasz erre

Vendég

9 éve, 6 hónapja és 5 napja

Ezek közül a new super mario várós legjobban

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja