Több új alaplap is érkezik a Gigabyte műhelyéből

2015. augusztus 06.
1.5431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az új Intel processzorok bemutatása után meg is indult a várt alaplaphullám, melyben a Gigabyte is igen nagy szerepet vállal, hiszen több már ismert családba is új tagokat delegáltak.

A játékosoknak a két Gaming modell lehet érdekes, melyek piros-fehér színeket kaptak a megszokott fém és fekete mellett. Az ATX méretű Z170X-Gaming G1, Z170X-Gaming 7, Z170X-Gaming 5 és Z170X-Gaming 3 egyaránt kapott USB 3.1 Type-A és Type-C csatlakozókat, a megfelelő hangzásról pedig a Creative Sound Core3D rendszer gondoskodik majd. Az UD családba tartozó Z170X-UD5,, Z170XP-SLI és Z170M-D3H hármas szintén megkapta az új USB csatlakozókat, illetve az új technológiáknak köszönhetően még strapabíróbbak lettek ezek az alaplapok.

Több új alaplap is érkezik a Gigabyte műhelyéből - 2. kép

Az új DoubleShot-X3 Pro hálózati rendszer képes felállítani a megfelelő prioritási rendszert az internethasználatot illetően, a DDR4 memóriákból pedig mindegyik modell kezelni tudja a 64GB-os összeállításokat. Később további megoldásokkal bővülhetnek a családok, a hazai árakat pedig még nem ismerjük.
1 hozzászólás

kpal

9 éve, 4 hónapja és 22 napja

Egyre szebbek ezek a lapok ,anno csak legdrágábbak voltak ilyennek .

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja