Több Nintendo Wii U bejelentéssel is készül a UbiSoft az idei E3-ra

2012. május 24.
1.3581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A UbiSoft végre bejelentette, hogy a Microsoft, a Sony és az Electronic Arts mellett várhatóan ők is június 4-én, tehát hétfőn fogják megejteni idei E3-as konferenciájukat, amelyre természetesen már alaposan felkészült a francia alakulat.

Az előzetes információkból kiderült, hogy a csapat elsősorban a Nintendo Wii U-ra kíván koncentrálni a nagy kiállítás keretein belül, így számtalan meglepetésnek számító játékbejelentés várható a konzolhoz.

Természetesen azért nem csak a Wii U körül fog forogni minden, a UbiSoft ugyanis becsület szavát adta arra, hogy szerepeltetni fogja a rendezvényen az Assasin's Creed III-at, a Far Cry 3-at, valamint a Rocksmith-t is - egyebek mellett természetesen -, de bejelentésre kerül a legújabb Rayman epizód is, amely várhatóan a Rayman Legends címet kapja majd a keresztségben.

A UbiSoft mindemellett - az itthon maradottak számára legalábbis - néhány kevésbé érdekes momentumot is tervez a konferencián, így például egy ShootMania maratont, valamint egy Uplay-jel kapcsolatos beszélgető showt.
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 3 napja

Elég unalmas e3-nak nézünk elébe amúgy szerintem.

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 4 napja

Nagyjából jahröhögő smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 4 napja

Mario, Zelda.röhögő smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2012
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja