Több, mint 60 millió dolláros hasznot hozott az Electronic Arts-nak a Battlefield 1943 és a FIFA Ultimate Team

2010. december 10.
1.6651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A legtöbb esetben, szinte kivétel nélkül megdöbbentő dolgokat hallhatunk akkor, ha egyes komolyabb játékipari szereplők elkezdenek a pénzekről beszélni, ugyanis úgy repkednek a milliók - természetesen dollárban -, hogy azt még követni is nehéz.

Ez történt a mai napon is, lévén az Electronic Arts-os Eric Brown megerősítette, hogy csak a Battlefield 1943-ból és a FIFA Ultimate Team-ből nem kevesebb, mint 61 millió dolláros tiszta bevétele volt a cégnek.

Ha megvolt a hatásszünet, akkor lássuk a két játékra levetítve, elosztva ezt az összeget. A tetemes mennyiségből ugyanis "csak" 16 millió dollár származtatható az egyelőre csak konzolokra megjelent Battlefield 1943-tól, míg a maradék 45 millió a FIFA Ultimate Team-nek köszönhető, elsősorban a FIFA 09 és a FIFA 10 DLC csomagjainak, a sorozat legújabb tagja tehát még nem került beszámításra. A nem mindennapi összegekhez feltételezzük semmiféle kommentár nem szükséges, az Electronic Arts valamit nagyon jól csinál.
1 hozzászólás

totyak

6 éve, 3 hónapja és 7 napja

Nem kedvelem az EA-t, mert szerintem nem egy korrekt banda, de valamit csak jól csinálnak, ha ilyen haszon üti a mocskos kis markukat.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Derekhun profiljagery1113 profiljaiPet profiljarDAVE profiljaManiac profiljaPajti24 profiljaWarriorAutobot profiljaSkaterKakas profilja