Több, mint 5 millió példányban fogyott eddig a Gran Turismo 5

2010. december 10.
1.6031
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mint ahogyan az várható volt, a Polyphony Digital csapata ismét sikerre vitte a Gran Turismo nevet, megérte évekig fejleszteni az ötödik projektet, a kiadó szerepében díszelgő Sony ugyanis a mai napra virradóra megerősítette, hogy eddig nem kevesebb, mint 5.5 millió példány látott napvilágot a sorozat ötödik nagy epizódjából, bár, hogy teljesen pontosak legyünk, 5.52 millió kópiáról beszél a hivatalos sajtónyilatkozat.

Természetesen nem lepődünk meg ezen a kimagasló sikeren!

Hogy miért? Mert a franchise-ból eleddig így nem kevesebb, mint 60 millió példány fogyott világszerte. Csak az első Gran Turismo-ból majdnem 11 millió, a folytatásból valamivel több, mint 9 millió, a harmadik részből 15 millió - a sorozat eddigi legsikeresebb darabja -, majd a Concept 2001-ből 1.50 millió, a negyedik epizód prológusából 1.34 millió, a teljes értékű negyedik részből 10.86 millió, az ötödik prológusból 5 millió, a PSP-s mellékszálból pedig 2.24 millió kópia kelt el szerte a nagyvilágon. Csodálkozunk tehát, hogy a Gran Turismo 5 már 5.5 millió eladott példánynál tart? Ugye, hogy nem!
Gran Turismo nevet, megérte évekig fejleszteni az ötödik projektet, a kiadó szerepében díszelgő Sony ugyanis a mai napra virradóra megerősítette, hogy eddig nem kevesebb, mint 5.5 millió példány látott napvilágot a sorozat ötödik nagy epizódjából, bár, hogy teljesen pontosak legyünk, 5.52 millió kópiáról beszél a hivatalos sajtónyilatkozat.'>
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 5 hónapja és 13 napja

Az nagyon durva. Nem tartott sokáig!meglepett smiley

válasz erre
Gran Turismo
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja