Több, mint 3 millió példány fogyott a World of Warcraft: Cataclysm-ből már az első napon

2010. december 14.
1.6521
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A múlt héten megjelenhetett végre a World of Warcraft legújabb kiegészítőlemeze, avagy a Cataclysm, amely alapjaitól fogja átformálni az eddig megismert világot, és mint komoly változásokat hozó expanzió, valamint, mert ott a Blizzard logó a borítón, várható volt, hogy milliós nagyságrendekben fog elkelni világszerte már a megjelenésekor.

Így is történt, ám azt azért nem gondoltuk volna, hogy rekordot dönt, márpedig megtörtént, a világ leggyorsabban fogyó PC-s játéka lett belőle.

Hogy mivel érdemelte ki ezt a címet? Nos, azzal, hogy nem kevesebb, mint 3,3 millió példány talált gazdára belőle már az első napon. Az eredménybe a dobozos és digitális vásárlások egyaránt beletartoznak, akárcsak az előrendelt darabok, így jött ki ez a szép eredmény, ami fél millióval több, mint a 2008-as Wrath of the Lich King esetében, amely 2.8 milliós eladásokat produkált hasonló időintervallumon belül. Mit is lehetne így a végén ehhez hozzátenni? Talán azt, hogy újfent gratulálunk a Blizzard-nak, és várjuk a következő lépésüket!
1 hozzászólás

skyman

14 éve, 5 hónapja és 10 napja

Azta mennyi WOW fan vanröhögő smiley

válasz erre
World of Warcraft: Cataclysm
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljarDAVE profilja