Több mint 2 millió fogyott eddig a Nintendo 2DS-ből

2014. január 31.
1.6181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egyre sikeresebbnek tekinthető handheld fronton a Nintendo, a 3DS-ből ugyanis eleddig már jóval több mint 40 millió kópia kelt el világszerte, de egyre jobban teljesít a 2DS is, amiből 2013 októbere óta több mint 2 millió példány fogyott.

A teljes DS-családból ennek köszönhetően világszerte már több mint 154 milliót vittek haza a rajongók - ebben tehát benne van a DS, a DSi, a 3DS, a 3DS XL és a 2DS is -, miközben a játékszoftverek terén sem teljesített rosszul a masina.

Az utóbbi időszak legjobban fogyó videojátéka - sokak legnagyobb megdöbbenésére - például a 2012 novemberében debütált Animal Crossing: New Leaf, amiből világszerte immáron több mint 7 millió példány kelt el.
5 hozzászólás

Vendég

11 éve, 1 hónapja

rDAVE

11 éve, 1 hónapja és 5 napja

A (magyar) árakat figyelembe véve még mindig értelmet a léte. Nincs olyan árban, hogy jó alternatíva legyen. Hardverben nem olyan erős, egy sima kijelző és egy rezisztív kijelző pedig nem lehet oka egy 37-40 ezres árnak. Lehet külföldön jobb a helyzet, de itt inkább megéri egy 3DS vagy Vita vásárlása.

válasz erre

totyak

11 éve, 1 hónapja és 6 napja

Bár nem fogtam még ilyet a kezemben, de szerintem ergonómiailag borzalmas lehet. Túl nagynak tűnik kézi konzolhoz képest.

válasz erre

Bvektor

11 éve, 1 hónapja és 6 napja

Nekem őszintén szólva nagyon nem tetszik a 2DS. A 3DS egész jól néz ki, de ez nem. Én inkább vennék egy PSP-t vagy egy Vitat.

válasz erre

italianman

11 éve, 1 hónapja és 6 napja

Az szép ,majd nekem is csatlakozni kéne hozzájuk.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja