Több mint 23 millió Black Ops példány kelt el

2011. szeptember 02.
2.0241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A döbbenetes számok tükrében komolyan kezdjük kétségbe vonni az Electronic Arts azon kijelentését, miszerint a Call of Duty franchise csillaga leáldozóban van: elég csupán egy röpke pillantást vetni a cím különböző megtestesüléseinek értékesítéseire, s nyomban elismerő grimasszal konstatáljuk, hogy a COD valójában évről-évre mind nagyobb és nagyobb népszerűségre tesz szert.

A remekbe szabott Black Ops-ból például 23 millió darabot kapkodtak el az első 9 hónapban. Hanem a képlet azért mégsem olyan bíztató, mint első látásra tűnik...

Az Activision büszkén bocsájtotta közszemlére Call of Duty címeinek értékesítési statisztikáit, amit itt lent magatok is szemügyre vehettek. A reprezentatív diagramon a különböző COD címek és a két HD-s konzol eladásai kelnek versenyre egymással.

Több mint 23 millió Black Ops példány kelt el - 2. kép

A számok pazarul festenek, mégsem engedhetjük el fülünk mellett az EA (kendőzetlenül agresszív) megnyilvánulásait, melyek szerint az Activision már csupán alig két évig képes sikert kisajtolni a címből; az eladási ráta ugyan még mindig felfelé ível, ugyanakkor a növekedés tempója egyre lassul.
2 hozzászólás

gymtonic74

13 éve, 8 hónapja és 19 napja

Az eladasi statisztika nem all egyenes aranyban a jatek minosegevel. Return To Castle Wolfenstein az etalon szamomra. Meg ennyi ido tavlatabol is. Duke Nukem Total Meltdown, Doom, Final Doom, Hexen es Alien Trilogy remake-eket akarok!

válasz erre

DNS

13 éve, 8 hónapja és 19 napja

Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem már baromi unalmas ez a kényszeres növekedési mánia...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja