Több mint 200 ezer forintba kerül az Assassin's Creed Origins gyűjtői kiadása

2017. június 13.
4.3721
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár reményeink szerint egy olcsóbb gyűjtői kiadvány is készülhet hozzá, a Ubisoft az éjszakai E3-as konferencia után bejelentette, hogy egy méregdrága Collector's Edition érkezik az Assassin's Creed Origins rajongóinak dedikálva.

A Dawn of the Creed címre keresztelt Legendary Edition-ből az egész világon mindössze 999 darab létezik majd, és 800 dollárt kérnek el érte a készítők - ez több mint 230 ezer forint -, ha pedig számodra a pénz nem akadály - végül is csak kéthavi fizetés -, akkor a Ubisoft Store-ból tudsz magadnak rendelni egyet, máshol ugyanis ez a csomag nem lesz kapható.

Hogy mit kapunk ezért a pénzért? Első körben egy Bayek-et ábrázoló 28.7 hüvelykes szobrot, ami mellett hősünk saskoponyás amulettjének replikája, egy fémdoboz, négy litográfia, egy művészeti könyv, egy térkép, egy zenei CD, két művészeti kártya és egy az eredetiséget, valamint a sorszámot igazoló tanúsítvány is megtalálható lesz.

Ezen felül a kézzel fogható dolgok mellett a csomag tartalmazza a teljes Assassin's Creed Origins Gold Edition digitális tartalmait, benne a Season Pass összes DLC-jével és egyéb extrákkal.

Több mint 200 ezer forintba kerül az Assassin's Creed Origins gyűjtői kiadása - 2. kép

2 hozzászólás

totyak

7 éve, 4 hónapja és 16 napja

Nevetséges ár. Ez egy sima, átlagos gyűjtői tartalommal rendelkező csomag, csak nem hajlandóak belőle többet gyártani, ezért 4x áron árulják. És akkor még nem beszéltünk azokról, akik csak azért megveszik, hogy fél milláért kirakhassák az eBay-re.

válasz erre

1000feri

7 éve, 4 hónapja és 16 napja

Akinek erre van pénze....vegye.

válasz erre
Assassin's Creed Origins
14.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2017
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja