Több karakter is feltűnik majd az első részből a Tales of Xillia 2-ben

2012. július 05.
1.3251
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egyre több és egyre elragadóbb információk látnak napvilágot a nemrégiben bejelentett legújabb Tales videojátékról, avagy a Tales of Xillia 2-ről, amelyről megtudtuk többek között, hogy számtalan karaktert felvonultat majd az első epizódból is.

Így a tipikusan japános szerepjáték folytatásában biztosan visszatér közénk Alvin és Leia, avagy a Tales of Xillia játszható karakterei, ezzel könnyeket csalva szemeinkbe és a folytatást rögtön otthonossá téve.

Természetesen a régi karakterek mellett vadonatújak is fel fognak tűnni a történetben, így például mostani főhősünk Nova lesz, Julius egyik osztálytársa.

A Famitsu magazin által szállított információkból a fentiek mellett még kihámoztuk, hogy a játék egy vadonatúj és egyben speciális harcrendszert is felvonultat majd, ami a Unique Link Artes névre hallgat és a specifikus technikákra kíván alapozni.

A Tales of Xillia 2 a tervek szerint Japánban még idén novemberben megjelenik - kizárólag PlayStation 3-ra - a többi még a jövő zenéje.
Tales of Xillia 2-ről, amelyről megtudtuk többek között, hogy számtalan karaktert felvonultat majd az első epizódból is.'>
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja

Na akkor először az elsővel kell zúznommosolygó smiley

válasz erre
Tales of Xillia 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja