Több ezer csalót bannoltak a Diablo III-ból

2012. június 13.
1.5211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alig néhány nappal ezelőtt erősítette meg a Blizzard a nagyvilág számára, hogy az egyre erőszakosabbá és idegesítőbbé váló Diablo III csalókra a közeli jövőben egy összefogott akció keretein belül fognak lecsapni.

Akár hiszitek, akár nem, a cég az éjszaka megtartotta a tisztogatást, amiről egy hivatalos közleményt is kiadott a rajongók számára, ebből pedig kiderült, hogy többezernyi csaló került likvidálásra a játékból, amely így ismét egy kicsit jobb, de sokkal inkább talán tisztább lett.

A Blizzard állásfoglalásából kiderült még, hogy minden olyan Diablo III játékost bannoltak, aki hacker programokat használt a játék futtatása közben vagy egyszerű csalásokkal próbált előnyre szert tenni.

A cég mindezt a fair play jegyében tette, ami esetükben valóban nem csak "egy kimondott szó", hanem komoly életforma, ha ugyanis valahol, akkor a Blizzard játékaiban előbb vagy utóbb biztosan utoléri a végzet a csalókat.

A cég szerint a jövőben rendszeres ellenőrzések várhatók, így tehát ezt követően sem fogja megérni csalással élni a játékban.
3 hozzászólás

Vendég

8 éve, 11 hónapja és 26 napja

nem erted, de annyira nem is erdekel vagy csak lusta vagy, hogy utana olvass, hogy megertsed, ezt viszont ertem, de megerteni nem fogom.

válasz erre

Vendég

8 éve, 11 hónapja és 26 napja

Nem értem eleve hogy tud csatlakozni a szerverhez valaki aki hackelget...

válasz erre

rDAVE

8 éve, 11 hónapja és 26 napja

Meg is érdemlik... Egy csomó olyan játék van már ami szinte játszhatatlan multiban.

válasz erre
Diablo III
5.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljadarkomen profilja