Több új Yu-Gi-Oh! játék érkezik idén

2016. január 08.
2.5941
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár manapság már koránt sincs olyan nagy népszerűsége, mint évekkel ezelőtt, a Yu-Gi-Oh név azért még mindig sokaknak jelent valamit - főleg Japánban -, amivel a Konami csapata is tisztában van.

Ennek köszönhetően bejelentették, hogy legkésőbb az idei nyáron egy új Yu-Gi-Oh! videojáték jelenhet majd meg a nyugati piacon, amiről egyelőre még csak annyit tudni, hogy a Nintendo 3DS exkluzivitásában érkezik.

Ez azonban még nem minden! A Konami ugyanis két további címet is bejelentett a franchise alapján az idei évre, így még tavasszal Androidra és iOS-rendszerekre is befuthat majd a Yu-Gi-Oh! Duel Links névre keresztelt mobilos cím, de év végén egy online játékot is köszönhetnek majd PC-n és konzolokon a rajongók. Mozgalmas évük lesz tehát a Yu-Gi-Oh! rajongóknak!
1 hozzászólás

WarriorAutobot

5 hónapja, 2 napja

Tényleg nincs nagy népszerűsége, de az olcsó Google fordítós kártyákra szerintem mindenki emlékszik. Az alapján kellene egy játék.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaLaci721 profiljamarco profiljaElisorne profiljapetike737 profiljaREVO profiljaAngryKnight profiljaImperator profilja