Több új Nexus modell is a HTC-től érkezhet

2016. március 10.
3.7431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A HTC mostanság leginkább a ViVe VR headsetre lehet büszke, mely igen jó fogadtatásban részesült, ugyanakkor a korábbi sikereket szállító okostelefonos üzletág még mindig haldoklik, a Google azonban sokat segíthet nekik.

Piaci pletykák szerint komoly és hosszú távú szerződés van kibontakozóban a Google és a HTC között, melynek tárgya a Nexus termékcsalád. A két vállalat jó kapcsolatot ápol, a HTC pedig már korábban is gyártott Nexus mobilt, illetve tabletet is, a mostani eredmények pedig akár jó alkupozícióba is helyezhetik a Google-t.

A HTC-nek szüksége van a sikeres és jól fogyó termékekre, míg a Google szeretne egy tapasztalt és alapjában véve jó gyártót megfogni a Nexus család számára. A pletykák szerint több éves megállapodás és évente több Nexus modell szerepel az asztalon, az első készülékek pedig még idén piacra kerülhetnek.
4 hozzászólás

venoman

8 éve, 8 hónapja és 26 napja

Kíváncsian várom. A HTC-re nagyon rá fér egy kis lökés.

válasz erre

drift3r91

8 éve, 9 hónapja

Inkább tolják a maradék erő a Vive-ba röhögő smiley

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 9 hónapja

A siker tényleg ráférne a HTC-re. Mostanában rá jár a rúd a cégre.

válasz erre

totyak

8 éve, 9 hónapja

Google-nek szerintem nem csak az volt a fontos, hogy tapasztalt partnert találjanak, hanem az is, hogy a HTC-vel viszonyleg jó áron megegyezhettek, mert nem nagyon vannak alkupozícióban.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljarDAVE profilja