Több új Nexus modell is a HTC-től érkezhet

2016. március 10.
3.4461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A HTC mostanság leginkább a ViVe VR headsetre lehet büszke, mely igen jó fogadtatásban részesült, ugyanakkor a korábbi sikereket szállító okostelefonos üzletág még mindig haldoklik, a Google azonban sokat segíthet nekik.

Piaci pletykák szerint komoly és hosszú távú szerződés van kibontakozóban a Google és a HTC között, melynek tárgya a Nexus termékcsalád. A két vállalat jó kapcsolatot ápol, a HTC pedig már korábban is gyártott Nexus mobilt, illetve tabletet is, a mostani eredmények pedig akár jó alkupozícióba is helyezhetik a Google-t.

A HTC-nek szüksége van a sikeres és jól fogyó termékekre, míg a Google szeretne egy tapasztalt és alapjában véve jó gyártót megfogni a Nexus család számára. A pletykák szerint több éves megállapodás és évente több Nexus modell szerepel az asztalon, az első készülékek pedig még idén piacra kerülhetnek.
4 hozzászólás

venoman

1 éve, 10 hónapja és 5 napja

Kíváncsian várom. A HTC-re nagyon rá fér egy kis lökés.

válasz erre

drift3r91

1 éve, 10 hónapja és 7 napja

Inkább tolják a maradék erő a Vive-ba

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 10 hónapja és 7 napja

A siker tényleg ráférne a HTC-re. Mostanában rá jár a rúd a cégre.

válasz erre

totyak

1 éve, 10 hónapja és 7 napja

Google-nek szerintem nem csak az volt a fontos, hogy tapasztalt partnert találjanak, hanem az is, hogy a HTC-vel viszonyleg jó áron megegyezhettek, mert nem nagyon vannak alkupozícióban.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

bernice profiljaWillThaWheel profiljaHellblade profiljagery1113 profiljaLaci721 profilja1000feri profiljaBvektor profiljatotyak profilja