Több új Galaxy Tab is érkezik idén a Samsung műhelyéből

2016. március 04.
3.3761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Samsung és az Apple között több fronton is komoly harc zajlik, az okostelefonok piacán tavaly nagyot lépett előre a Samsung, a tabletek között azonban az iPad nagyon veri a riválisait, melyen a Samsung szeretne változtatni.

A Galaxy Tab család tavaly nem csak olcsóbb megoldásokkal bővült, hanem felsőkategóriás táblagéppel is, idén pedig folytatódhat ez a tendencia. Nemrég az olcsóbb Galaxy Tab A 7.0 készülékek közül bukkant fel néhány, melyek állítólag már a hó végén vagy áprilisban bemutatkozhatnak.

A 7 hüvelykes újdonságok állítólag négymagos processzort és 1,5GB memóriát kapnak majd, míg a bővíthető belső tárhely 8GB lesz. Ehhez társul majd a 170 euró környéké ajánlott ár és az Android 6.0. Az olcsóbb megoldásokat később komolyabb utódok követhetik majd a nyár folyamán, mely az új iPad modelleknek kínálhat komoly ellenfelet, ám ezekről még nem sokat tudni.
5 hozzászólás

venoman

2 éve, 5 hónapja

A samsung szép csicsás csak lefagy! Már az S6-ra is nagyon nagy a panasz. Lefagy ! Amíg a régebbieknél ez megoldható volt az aksi kivételével az S6-nál már az sem. Ugyanis beépített ! GRATULA ! A tabletek mondjuk kevésbé fagynak le de sosem lesz igazi ellenfele a jó öreg riválisának.

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 5 hónapja és 2 napja

A tablet piacot vagy a no name gépek vagy a Samsunng uralja... úgy tűnik nekik nagyon bejött a tabletpiac.

válasz erre

kpal

2 éve, 5 hónapja és 2 napja

Én egy fillért sem adnék Appleért.

válasz erre

totyak

2 éve, 5 hónapja és 2 napja

Hogy jött a 1,5Gb ram? 1-et túl kevésnek éreztek, 2-t meg már nem akartak adni, nehogy túl jó legyen a tábla?

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 5 hónapja és 2 napja

Ezek ****ják magukból az eszközöket esküszöm.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaHellblade profiljaGargameth profiljaWickedSick profiljaadriano profiljagery1113 profiljaLaci721 profiljaManiac profilja