Több új androidos mobilt is bemutatott a Gigabyte

2015. október 25.
3.9601
petike737 profilja, adatai
petike737
A Gigabyte neve főként a számítógépes hardverek piacáról lehet ismerős, a vállalat azonban az okostelefonok mezőnyében is megtalálható.

Sok társukhoz hasonlóan nem arra hajtanak, hogy a legmodernebb, legerősebb és legdrágább készülékeket rakják össze, inkább az alsóbb szegmensekben próbálnak meghatározó eladási számokat produkálni. Nemrég négy új modellt mutattak be, melyek nem túl acélosak, de nem is drágák.

Az 55 eurós Gigabyte Essence 4 például egy 4 hüvelykes (480 × 800) kijelzőt, 512MB memóriát, kétmagos MediaTek processzort és 4GB belső memóriát kapott, míg a 70 eurós Gigabyte Essence 4,5 hüvelyken kínál hasonló tudást. Bemutatkozott még a Gigabyte Classic és annak Lite-verziója. Ezek a készülékek Spreadtrum chipkészletre épülnek, a 90 eurós Classic pedig már 1GB memóriát és HD kijelzőt is fel tud mutatni.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

7 hónapja, 2 hete és 5 napja

Belépő okostelefonoknak tényleg nem rosszak ezek a telefonok.

válasz erre

Santonio

7 hónapja, 2 hete és 6 napja

Őket még az android sem menti meg. Nem értem ezt a mobil erőltetést...

válasz erre

Hentes

7 hónapja, 2 hete és 6 napja

Hmmmm elég olcsók!

válasz erre

kpal

7 hónapja, 2 hete és 6 napja

Kár nincs azért mellette 1-2 Win telefon.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Elisorne profiljaMárti63 profiljaManiac profiljaImperator profiljaMarduk profiljamiertkellettaregbevezetes profiljaWillThaWheel profiljaTuuDay profiljaturatur profiljamarco profiljaitalianman profiljaApexShow profiljatommyka023 profiljawegh profiljaLaci721 profiljaTomis profilja