Több pénzt kalapozott tavaly a Star Citizen, mint az összes játék a Kickstarteren együttvéve

2018. január 08.
2.2941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Roberts Space Industries és a Cloud Imperium Games a hétvégén bejelentették, hogy a játékosok már 176 millió dollárt dobtak össze a Star Citizen elkészülésére, amivel egyetemben külön továbbították a tavalyi adatokat a Polygon magazin munkatársainak.

Ebből kiderült, hogy az űrszimulátorhoz csak a múlt esztendőben 34,91 millió dollárt gyűjtöttek össze a rajongók, amivel kapcsolatban a lap rámutatott, hogy konkrétan kétszer annyit, mint amennyi pénzt tavaly a Kickstarteren összesen összeszedtek a játékokra az emberek.

A 2017-es esztendőben ugyanis a Kickstarteren 17,25 millió dollár jött össze a különféle videojátékos projektek elkészülésére, ami a 2016-os eredményhez mérten egyébként stagnálásnak, illetve minimális csökkenésnek tekinthető.
Star Citizen elkészülésére, amivel egyetemben külön továbbították a tavalyi adatokat a Polygon magazin munkatársainak.'>
6 hozzászólás

Imperator

6 éve, 9 hónapja és 24 napja

Sajnos egyre jobban félek attól, hogy az egyébként igen ígéretesnek indult projekt végeredményben megüti-e azt a mércét, amit a játékosok támasztanak vele szemben. Ez már egy AAA kategóriás játék büdzséje, nyilván a több pénz = több ötlet, a végeredményen pedig meg kell látszódnia a sok pénznek amit beleöltek, különben a játékosok dühösek lesznek.

válasz erre

totyak

6 éve, 9 hónapja és 24 napja

Csak az összes többi játékból jelentős mennyiségű jó cím már meg is jelent és játszható, ez meg a kanyarban sincs. Nem biztos, hogy a nagy lóvétól lesz jó a játék.

válasz erre

zender

6 éve, 9 hónapja és 24 napja

Sok hülye. Döbbenet hogy pumpálnak pénzt bemondásra, hihetetlen.

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 9 hónapja és 24 napja

Na és mikor jön ki már tényleg? röhögő smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 9 hónapja és 24 napja

Akkor lassan már ki is adhatnák, nem? röhögő smiley

válasz erre

bekecs

6 éve, 9 hónapja és 24 napja

Te jó isten. meglepett smiley

válasz erre
Star Citizen
19.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja