Több példány kelt el a Resident Evil 2 Remake-ből, mint az eredeti játékból

2019. december 11.
6.9191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ismételten bebizonyosodott, hogy a Capcom részéről elképesztően nagy húzás volt a Resident Evil 2 Remake, ugyanis bár egyesek azt prognosztizálják, hogy a single player játékok kora lejárt (khm, Electronic Arts), de az idén januári feldolgozás bebizonyította ennek ellenkezőjét.
 

A Capcom ugyanis tudatta a publikummal az említett játék szédületes teljesítményét, miszerint december 4-éig bezárólag több mint 5 millió példányszámban lett értékesítve az alkotás, ezzel pedig beelőzte az alapanyagot is, lévén az 1998-as játék 4,96 milliószor kelt el.

Ez viszont nem volt elég arra, hogy bekerüljön a szóban forgó kiadó top 5-ös listájába, lévén az ötödik helyen a Street Fighter II terpeszkedik 6,3 millió eladással, sőt mi több, a Resident Evil 7 6,8 millió értékesítését sem sikerült beelőznie.
5 hozzászólás

totyak

2 éve, 2 napja

Kultjáték lett, 98-ban pedig, egy rész után még kevésbé volt kedvelt.

válasz erre

Direktor

2 éve, 5 napja

Nincs ebben semmi meglepő, azóta igazi szériává nőtte ki magát, sokkal ismertebb, sokkal több a játékos, és sokan akik újak, úgy játszanak vele mint egy teljesen új epizóddal.

válasz erre

Patrik94

2 éve, 6 napja

Sokkal több a lap, ami ezzel foglalkozik, sokkal nagyobb a játékos közösség, az infók hamarabb és gyorsabban terjednek. Nem vagyok meglepve.

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 6 napja

Az igen szép teljesítmény!

válasz erre

RyutheStaR

2 éve, 6 napja

Na majd a 3. rész...

válasz erre
Resident Evil 2 Remake
14.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaM.O.R.P.H. profilja