Több országban is kapható lehet az új Microsoft Band

2015. október 09.
2.7041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Microsoft nem csupán új okostelefonokat, táblagépet és laptopot mutatott be nemrég New York-ban, hanem az okoskarkötőjük második generációja is bemutatkozott.
 

Névváltoztatás nem történt, így az új generáció is Microsoft Band néven kerül a boltokba valamikor október végén, ám az elődhöz képest számos ponton fejlődött az eszköz. A Windows, Android és iOS rendszerekkel is működő eszköz hajlított kijelzőt kapott, melyen értesítések és rengeteg egészségügyi adat is megjelenhet.

A beépített 11 szenzor között találunk barométert, GPS-t, UV szenzort és természetesen kalóriaszámlálót, valamint alvásfigyelőt is. A 250 dolláros ajánlott áron előrendelhető eszköz elődje Európába nem igazán ért el, azonban a hírek szerint valamikor az ünnepi szezonban már Európában is kapható lesz, ami azt jelenti, hogy az okosórákra nem vágyó hazai Microsoft szimpatizánsok jó eséllyel juthatnak majd hozzá.
5 hozzászólás

WarriorAutobot

2 éve, 9 hónapja és 2 napja

Én inkább okosórát vennék de csak a kerek kijelzősök tetszenek. Azok közül is a legjobban a Moto 360.

válasz erre

rDAVE

2 éve, 9 hónapja és 2 napja

Ha hoznak ide, akkor simán vennék. Régóta rágódom egy órán, mert az idő sokszor érdekelne, de nem akad a közelben mindig valami, ami kiírná vagy biciklin például nem mindig kellemes előkotorni a zseb mélyéből a telefont, de sokszor a táskában bujkál valahol. Ha meg már veszek, akkor inkább okos eszköz legyen, hogy még annyira se kelljen a telefonnal törődnöm, ezért valami ilyenben gondolkodom, ez pont jó is lenne.

válasz erre

totyak

2 éve, 9 hónapja és 2 napja

Fizetni egy fillért sem fizetnék sem karkötőért, sem óráért, de ha csak úgy kapnék egyet, szívesen hordanám.

válasz erre

kpal

2 éve, 9 hónapja és 2 napja

Még olcsóbban jöhetne ,mert itt még ez-az rárakódik.

válasz erre

VaPe

2 éve, 9 hónapja és 2 napja

250 nem sok érte, főleg hogy mindennel kompatibilis végülis.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaHellblade profiljaWarriorAutobot profiljaadriano profilja5t3v3nk3 profiljaHUNSacha profiljaMarduk profiljaManiac profiljaReichert Viktor profiljagery1113 profiljarDAVE profilja