Több órányi látnivalót kapott a Star Citizen

2017. október 30.
4.2861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Cloud Imperium Games csapata Frankfurtban megtartotta a minap a CitizenCon névre keresztelt eseményt, ahol reggelről-estig a Star Citizen bűvöletében tölthették el napjukat a rajongók, és ahonnan annak rendje és módja szerint egy halom felvétel érkezett.

A készítők ugyanis gondoltak azokra, akik nem tudtak ellátogatni a helyszínre, ezáltal a több óráig elhúzott előadás minden elemét rögzítették nekünk, így aki szeretné, az most mindent megtudhat a grafikáról és a kapcsolódó technológiáról és sok más egyéb érdekességről is.

További friss hír a Star Citizen kapcsán, hogy tovább növekedett a közösségi kampányba talicskázott pénz mennyisége, ezáltal a fejlesztők már 163 millió dollárból gazdálkodhatnak.

Nézd nagyban ezt a videót!









Star Citizen bűvöletében tölthették el napjukat a rajongók, és ahonnan annak rendje és módja szerint egy halom felvétel érkezett.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 9 napja

Néha azt érzem, hogy ezek csak szedik be a pénzt, a játék meg sosem készül el.

válasz erre

Malibutomi

7 éve, 10 napja

Patrik94 írta:
Beletekergettem, nézegettem, halgatgattam, de nem értem továbbra sem, miért nem lehet végre kiadni.
Mert egy singleplayer jatek keszitese is evekig tart, egy MMO-e megtovabb, ez pedig nagyobb es sokkal bonyolultabb mint eddig barmelyik.
Azt nem is emlitve hogy nullarol indultak (12 ember egy pinceben) 5 evvel ezelott, fel kellett epiteni a csapatokat, studiokat, nem kesz studiokent kezdtek mint a nagy fejlesztok.

válasz erre

Patrik94

7 éve, 10 napja

Beletekergettem, nézegettem, halgatgattam, de nem értem továbbra sem, miért nem lehet végre kiadni.

válasz erre
Star Citizen
19.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja