Több mint egy évet kell még várnunk az Anthem megjelenésére

2017. június 12.
3.2741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A várakozásoknak megfelelően az Electronic Arts E3-as eseményén felbukkant a Bioware legújabb IP-je, majd láthattuk az éjszakai Microsoft konferencián is, azt azonban elfelejtették közölni velünk a készítők, hogy meddig kell várnunk a játék megjelenésére.

Az EA azonban bejelentette, hogy az Anthem premierje nem vész a távoli jövőbe, méghozzá olyannyira nem, hogy terveik szerint 2018 őszére tervezik a megjelenést, ami egy kicsit aggasztó időpont, hiszen az ilyen friss címek esetében az őszi premier az esetek jelentős többségében egyet jelent a biztos csúszással.

Ez a több mint egyéves intervallum pedig az eddigi látnivalók alapján pláne nagyon távoli, de nem könnyítette meg a dolgunkat Jonathan Warner, a játék rendezője sem, aki a Gamespot munkatársainak egy interjúban összefoglalta mindazt, amit a kérdéses alkotásról tudni kell.

Mint kiderült, az erős sci-fi hatásokat felvonultató Anthem egy olyan poszt-apokaliptikus világban játszódik majd, ahol az embereknek a mindennapi túlélésért kell küzdeniük az elszaporodott szörnyetegek miatt, ezért kell mindenkinek egy speciális páncélba bújnia, és fegyverekkel járkálnia, hogy nagyobb esély mutatkozzon a túlélésre.

Az Anthem egyébiránt egy óriási, szabadon bejárható világot tár majd elénk, de a rendező egy tipikus Bioware-sztorit is ígért nekünk, amit egyedül, de akár mások oldalán is lehetőségünk nyílik majd átélni. Hogy mi is az az Anthem? Emlékeztetőül:

4 hozzászólás

totyak

2 éve, 8 hónapja és 11 napja

Ennek azért van egy nagyon jó hangulata és nagyon szép is. Lehet megéri várni rá.

válasz erre

Imperator

2 éve, 8 hónapja és 11 napja

Bioware tanult a hibáiból, nem kell az arcanimációkra költeni, ha végig sisakban vagyunk.

válasz erre

Mordorer

2 éve, 8 hónapja és 12 napja

Ez a játék kegyetlen jól néz ki!

válasz erre

Vidoros

2 éve, 8 hónapja és 12 napja

Pedig ez a legígéretesebb cím!

válasz erre
Anthem
17.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
E3 2017
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljaM.O.R.P.H. profiljaWickedSick profiljaImperator profiljagery1113 profilja