Több mint 900 órát ölt a Fallout 76-ba, majd a Bethesda kitiltotta egy hiba miatt

2019. február 21.
6.9651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Különös módon fejezi ki a háláját a Fallout 76 rajongóinak a Bethesda, amit mi sem bizonyít jobban más, mint annak a hűséges játékosnak az esete, aki több mint 900 órát ölt bele a poszt-apokaliptikus kalandba, de mégis bannolta a kiadó.

Glorf12 a Redditen számolt be elképesztő esetéről, amit egy hivatalos levéllel is alátámasztott, lévén a Bethesda egy hosszú indoklásban közölte vele, hogy miután egy bugnak hála 30 napon belül több mint 100 ezer ritka in-game cuccot gyűjtött össze a játékban, ezért a következő javításig felfüggesztik az accountját.

Az érintett szerint bár több mint 900 órát ölt már a játékba, azonban soha nem volt nála egyszerre ilyen sok semmiből, így a háttérben az állhat, hogy valaki jelentette őt a Bethesdánál, mert két fiókot is használ az in-game dolgokkal való kereskedés miatt, ami sokaknak szúrja a szemét.

Glorf12 szerint egyébiránt vélhetően az verhette ki a biztosítékot a kiadónál, hogy rengeteg lőszert gyűjtött össze a játékban, de egyszerre soha nem volt annyi dolog nála, amennyit a Bethesda a levélben jelzett neki a kitiltás okaként, hiszen ezt a sok dolgot folyamatosan, a 900 óra játékkal gyűjtötte össze, nem csalással.

Fallout 76 rajongóinak a Bethesda, amit mi sem bizonyít jobban más, mint annak a hűséges játékosnak az esete, aki több mint 900 órát ölt bele a poszt-apokaliptikus kalandba, de mégis bannolta a kiadó.'>
6 hozzászólás

totyak

5 éve, 6 hónapja és 13 napja

Ilyen hírekben mindig nehéz korrekt véleményt mondani. Ha a játékos valamit machinált, azt úgy sem ismeri el, a cég szemében meg olyan kis pont az egész ügy, hogy le sem reagálják, szerintem.

válasz erre

Eltohn

5 éve, 6 hónapja és 14 napja

Baaaazdmeeeeeeeg!!!! meglepett smiley Korrekt banda. röhögő smiley

válasz erre

muki

5 éve, 6 hónapja és 14 napja

Szóval ügyes volt a srác, látták hogy van náluk bug, de mégis őt basszák ki ahelyett hogy elnézést kérnének a bug miatt. Oké. röhögő smiley

válasz erre

WarriorAutobot

5 éve, 6 hónapja és 14 napja

Mikor tényleg a fél életedet letolod egy játékban és már a készítők érzik azt hogy az neked is sok ezért inkább bannolnak... törődés lv9999! röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

5 éve, 6 hónapja és 14 napja

röhögő smiley ha jó vagy akkor gyanús vagy.

válasz erre

Direktor

5 éve, 6 hónapja és 14 napja

Az kellemetlen.

válasz erre
Fallout 76
9.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja