Több mint 90 millió dollárt fizetett a Twitch, hogy csak ők közvetíthessék az Overwatch League-t

2018. január 10.
1.6191
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány órán belül hivatalosan is nagy pályás esport lesz az Overwatch, a Blizzard ugyanis elindítja az Overwatch League aktuális évadát, melynek mérkőzéseit a legfrissebb hírek szerint kizárólag a Twitch-en keresztül nézhetjük majd meg.

A Sports Business Daily szerint ugyanis a Twitch több mint 90 millió dollárt fizetett a Blizzardnak azért, hogy csak és kizárólag ők közvetíthessék az Overwatch League első két évadának mérkőzéseit, ezáltal nemcsak idén, a következő szezonban is csak az említett szolgáltatáson keresztül láthatjuk a meccseket.

Ez minden idők legmagasabb összege, amit az esporthoz kapcsolódó mérkőzések közvetítéséért fizettek, hiszen bár korábban a Bamtech 300 millió dollárt adott a Riot Games-nek a League of Legends meccsek kizárólagos bemutatásáért, de ez a megállapodás 7 évadra szólt.
Overwatch, a Blizzard ugyanis elindítja az Overwatch League aktuális évadát, melynek mérkőzéseit a legfrissebb hírek szerint kizárólag a Twitch-en keresztül nézhetjük majd meg.'>
8 hozzászólás

WillThaWheel

6 éve, 9 hónapja

Az durca, mi pénz van egy ilyen "egyszerű" dologban. És ami még jobb, szerintem idővel simán visszajön annak az összegnek a többszöröse, csak az OW-ból.

válasz erre

totyak

6 éve, 9 hónapja és 1 napja

Szerintem úgy gondolkodnak, hogy elsők közt kell belépni erre a területre is, még ha nem is térül meg rögtön az a 90 misi. Valószínűleg hosszútávra gondolkoznak. Aztán szponzorpénzekből, reklámból lehet vissza is jön. Mégis elképesztő belegondolni, hogy csak azért ennyit fizet egy cég, hogy kizárólag náluk lehessen nézni másik embereket, ahogy játszanak. Kicsit furcsa belegondolni.

válasz erre

rDAVE

6 éve, 9 hónapja és 1 napja

Tommy írta:
Itt is. Mi ez a pénzbaszás ezekre a marhaságokra?????? meglepett smiley
Már ne haragudj, de elég szegényes elképzeléseid vannak a gazdaságról, ha ezt feleslegesnek érzed. Rengeteg nagy cég és rengeteg néző nem két forintot mozgat meg. Ez pont olyan, mintha foci meccset rendeznénk. Nézők, játékosok, szponzorok... A Twitch most Kína kivételével mindenhol egyedüli közvetítővé vált, három nyelven fogják nyomni. Lehet nem fog hasznot termelni most belőle a Twitch, de növekedhetnek vele. Ez egy vadi új sorozat egy iszonyatosan növekvő iparágban.

válasz erre

Tommy

6 éve, 9 hónapja és 1 napja

Itt is. Mi ez a pénzbaszás ezekre a marhaságokra?????? meglepett smiley

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 9 hónapja és 1 napja

Egy picit sokat fizettek, de mondjuk az OW meg az a játék amit sokan játszanak így valószínű sokan is fognak nézni.

válasz erre

Imperator

6 éve, 9 hónapja és 1 napja

Csak a megfelelő nézőszámon múlik hogy megtérüljön a befektetés.

válasz erre

Gólem

6 éve, 9 hónapja és 1 napja

Beteg ár. Hihetetlen hogy ekkora pénzt látnak benne.

válasz erre

VaPe

6 éve, 9 hónapja és 1 napja

Hát ezek nem komplettek. röhögő smiley

válasz erre
Overwatch
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja