Több mint 850 ezer forintért keltek el a Doom 2 eredeti floppy lemezei

2017. június 29.
4.0131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
John Romero, avagy a Doom megálmodója a napokban tette fel az eBay-re a Doom 2 eredeti floppy lemezeit annak érdekében, hogy egy rajongónál jobb sorsot érdemeljenek, azonban talán még ő sem számított rá, hogy ennyi érdeklődő lesz erre az ereklyére.

Merthogy a licit csakhamar az égbe kúszott, ezáltal bár csak alig 84 ember tett érvényes ajánlatot, ellenben a legmagasabb megajánlott ár a 3150 dollár - ez jelenlegi árfolyamon valamivel több mint 850 ezer forint - lett, avagy ennyiért kelt el végül az öt floppy lemez.

Sajnos a licitáló kilétéről nincsenek információink, mint ahogyan arról sem, hogy végül Romero aláírásával kérte-e a floppy lemezeket vagy sem, hiszen a játékguru felajánlotta ezt is, amivel a kérdéses ereklye értéke még tovább növekedhet.
5 hozzászólás

1000feri

3 éve, 4 hónapja és 11 napja

Lesz ez még drágább is.....

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 4 hónapja és 11 napja

Ha volt esze aláírással kérte!

válasz erre

Mordorer

3 éve, 4 hónapja és 12 napja

Ennél sokkal többre számítottam!

válasz erre

muki

3 éve, 4 hónapja és 12 napja

Azért ez sokkal többet fog érni pár év múlva. Jól járt vele!

válasz erre

totyak

3 éve, 4 hónapja és 12 napja

Ha volt esze, kérte az aláírást, aztán amint megérkezik hozzá a cucc, már dobja is vissza eBay-re dupla áron. Magának a játéknak, vagy az 5 lemeznek nincs ilyen értéke, nem ritka darab. Komplett dobozos kiadást olcsóbban kapott volna. Itt Romero személye, meg az aláírása volt a lényeg. Vagy nagy rajongó és az aláírás miatt vette meg a vevő, vagy lásd az első mondatomat.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profilja