Több mint 41 millió dollárból készíthet videojátékot a Patrick Söderlund által vezetett Embark Studios

2018. november 09.
1.1751
Maniac profilja, adatai
Maniac
Patrick Söderlund a DICE első embere volt éveken át, azonban idén jelentős lépésre szánta el magát, Embark Studios név alatt ugyanis egy saját fejlesztőcsapatot hozott tető alá Stockholmban, amiben máris óriási lehetőséget látott egy befektető.

A hírek szerint ugyanis a Nexon 41 millió dollárnak megfelelő összeget invesztált az Embark Studios-ba annak érdekében, hogy így támogassák meg Söderlund új stúdiójának munkásságát, melynek kezdő lépéseihez biztosan komoly segítség lesz ez az összeg.

Az Embark Studios egyébiránt azzal a célzattal jött létre, hogy újabb virtuális világokat hozzanak létre, melyek egészen újszerű interaktív online szórakozást kínálnának a rajongóknak, tehát a nagyra törő tervek adottak, most már csak teljesíteni kell.
4 hozzászólás

totyak

3 napja és 1 órája

Nem értem mit háborogtok. Hol van az leírva, hogy a pénzember beleszól akármibe is? Van ám olyan, hogy gazdagok egyszerűen csak fantáziát látnak valakiben, valamiben és támogatják.

válasz erre

muki

3 napja és 9 órája

És beleszól a pénz...

válasz erre

Mordorer

4 napja

Ennyit a független, szabad játékfejlesztésről Lelépett hogy majd megvalósítja az álmait, erre rögtön eladja magát. Nálam leírtam magát a pali, kurvára nem is vagyok kíváncsi a játékaira.

válasz erre

petrovicsz

4 napja és 1 órája

Dehát ha már befektető van akkor az már nem független stúdió, ez milyen gáz már.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljagery1113 profiljaHellblade profiljaMarduk profiljaHangya7000 profiljaturatur profilja