Több mint 330 ezren vettek részt a Sea of Thieves zárt bétáján

2018. február 05.
1.1761
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Rare bejelentette, hogy milyen eredményekkel zárult a Sea of Thieves legutóbbi nyilvános megmérettetése, lévén egy infógrafika részeként bejelentették, hogy több mint 330 ezer játékos próbálta ki a nagyszerűnek ígérkező kalózkaland zárt bétáját.

Ez a csinos kis embertömeg, avagy a kalózhad a készítők elmondása szerint több mint 2 millió órát töltött el hajókázással és harccal, miközben a bétát közvetítő streameket 140 ezernél is több néző követte nyomon, akik 14,5 millió órát töltöttek el ezek nézegetésével a Twitch-en és a Mixeren keresztül.

A Sea of Thieves a tervek szerint 2018. március 20-án érkezik PC-re és Xbox One-ra is, ha pedig kíváncsi vagy a Rare által kiadott infógrafikára a zárt bétához kapcsolódóan, az alábbiakban képekkel illusztrálva is megmutatja neked az elhangzottakat.

Több mint 330 ezren vettek részt a Sea of Thieves zárt bétáján - 2. kép


Több mint 330 ezren vettek részt a Sea of Thieves zárt bétáján - 3. kép

3 hozzászólás

totyak

1 éve, 13 napja

Én csak azt sajnálom, hogy kifejezetten csak online játék. Nem vagyok az online híve, valakinek mindig sikerül elcsesznie a játékom. Singleben legalább csak magam okolhatom, vagy max. a gépi ellenfelet, ha bukok.

válasz erre

Hellblade

1 éve, 14 napja

Ez a játék tökéletesen nem jön be!
A képi világ,a baltával faragott karakterek..stb..
Persze biztos van az a pénz amiért kipróbálnám pár percig,de ezért fizetni!

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 14 napja

Ebből vajon mennyien fogják megvenni...

válasz erre
Sea of Thieves
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaGargameth profiljagery1113 profiljaImperator profiljaMarduk profiljamarco profilja