Több mint 250 000 eladott példánynál jár a Hollow Knight

2018. július 01.
10.7941
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Szinte marketing nélkül érkezett a Hollow Knight Nintendo Switch-re pár hete, most pedig kiderült, hogy ez a hirtelen megjelenés egyáltalán nem ártott a más platformon már egy ideje piacon lévő játéknak.

A fejlesztő Team Cherry elmondta, hogy nagyon jól muzsikálnak az eladások a Nintendo hibridkonzolján, ugyanis negyedmillió eladásnál jár a Hollow Knight. Alapvetően ez nem számítana soknak, de figyelembe kell venni, hogy a játékot egy kis létszámú csapat fejlesztette és adta ki, ennek tükrében pedig ez nem kis teljesítmény.

A csapat továbbá elmondta, hogy jelenleg egy patch-en dolgoznak, amivel néhány játékbeli bug-ot kitudnak javítani, várhatólag az elkövetkezendő pár hétben már érkezik is. Arról nem esett szó, hogy a váratlan sikerű játék jön-e a jövőben Xbox One és PlayStation 4 platformokra, de ha a Switch-es verzió így folytatja, semmi sem elképzelhetetlen.
Hollow Knight Nintendo Switch-re pár hete, most pedig kiderült, hogy ez a hirtelen megjelenés egyáltalán nem ártott a más platformon már egy ideje piacon lévő játéknak.'>
4 hozzászólás

Mordorer

6 éve, 2 hónapja és 25 napja

Hát az nem sok. meglepett smiley

válasz erre

VaPe

6 éve, 2 hónapja és 25 napja

Egy indie játéknál pl az egymillió már óriási eladás, úgyhogy nem csodálom, hogy örülnek a negyedének is, ilyen rövid idő alatt. mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 2 hónapja és 25 napja

Hát nem nagy igényűek, mit ne mondjak... röhögő smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 2 hónapja és 25 napja

Gratula nekik innen is. mosolygó smiley Az a lényeg, hogy nekik jó eredmény.

válasz erre
Hollow Knight
4.699 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja